Статті 

Як здаватися стрункішою

Ви випробували на собі все: дієти, пігулки, фітнес, – але зайві кілограми ніяк не бажають вас покидати.

Невже пора збирати гроші на ліпосакцію? Краще зверніть увагу на свій гардероб. Щоб приховати видатні округлості і виглядати на всі сто досить застосувати декілька простих прийомів. Ось десять поправок, які варто внести у свій стиль тим, хто хоче здаватися стрункішою.

Носіть пояс
Такі аксесуари, як пояс або ремінь, підкреслюють талію і допомагають будь-якій з нас набути силуету Мерилін Монро. Але обережно з вибором: занадто вузький пояс, навпаки, привертає увагу до недоліків в області талії. Носіть широкі пояси – вони надійно приховають видатний животик.

Вибирайте V -образне декольте
З великим бюстом нелегко виглядати стрункою. Якщо це ваш випадок, носіть топи і футболки з вирізом у формі букви V. Вони в міру підкреслюють груди і надають їй красивої форми. Інший вдалий елемент одягу для пишногрудих – блуза із запахом.

Будьте яскравою
Відомий спосіб приховати зайву вагу – носити темний одяг. Але не всі знають, що можна не одягатися в траур з ніг до голови, а зосередитися тільки на недоліках. Наприклад, чорні або коричневі брюки замаскують повні ноги і стегна а поєднання з топом яскравого кольору допоможе добитися ще кращого результату. Контраст темного низу і яскравого верху – кращий метод привернути погляд до плюсів фігури і приховати її мінуси. Якщо ви, навпаки, хочете підкреслити стрункі ноги, поміняйте кольори місцями.

Враховуйте крій
Ні короткі, ні занадто довгі, ні просторі, ні обтягуючі топи не рекомендуються схильним до повноти! А якщо у вас повні руки, доведеться відмовитися від одягу без рукавів. Речі із заниженою талією і багатошарові моделі теж входять в чорний список. Що ж носити? Те, що точно підходить по фігурі. А особливо – речі в складочку, вільного крою і трапецієвидної форми. Допоможуть і помітні деталі на зразок великих бантів.

Звертайте увагу на матеріал
Щільні тканини, такі як оксамит і сатин, тільки підкреслюють зайві округлості. Тому віддавайте перевагу одягу з легких і вільних матеріалів – шовку, мусліну та бавовни.

Встаньте на каблуки
Чим вище зріст, тим стрункішою здається фігура. Значить, пора пускати в хід нашу секретну зброю – туфлі на каблуках! Вибирайте моделі не з масивними, а з тонкими, витонченими каблуками – вони відмінно подовжують ноги. При цьому краще уникати взуття із стрічечками ремінцями або шнурками, затягнутими навколо кісточок.

Додайте аксесуари
Пара прикрас на шиї і зап’ястках зроблять акцент на перевагах фігури і відвернуть увагу від проблемних зон. Вони не мають бути занадто великими, так що забудьте про масивні браслети і кольє-нашийники. Вибирайте витончені намиста довгі сережки і тонкі браслети.

Розшукайте ідеальний ліфчик
Нижня білизна теж відіграє важливу роль. Коли ліфчик добре підтримує груди, торс здається стрункішим, а талія – витонченішою. Тому постарайтеся підібрати модель бюстгальтера, яка підходить вам ідеально – бажано з міцними широкими лямками.

Купіть правильні брюки
Неважливо, що ви купуєте – брюки, джинси чи афгані, головне, щоб вони були по фігурі. Тобто не вузькі, але і не занадто широкі. Звертайте увагу на талію – занижена категорично протипоказана. Хороший варіант – джинси-кльош: і модні, і ноги подовжують. Ще запам’ятайте, що задні кишені без клапанів зорово стройнять стегна.

Зробіть ставку на прінти
Звичайно, йдеться не про великі і помітні прінти, а про дрібний малюнок. Вибір тут широкий – квіточка, горошок, смужка, тваринні прінти. А якщо малюнок буде ще і в темних тонах, ефект стрункості гарантований!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment