9 лютого – день народження стриптизу

Він народжувався без мук і без криків, під оплески, свист і овації на сцені кабаре Мулен Руж.

Дівчина повністю роздяглася під музику, і це тут же охрестили стриптизом. А його “матері” присудили штраф в 100 франків за неналежне поводження в громадському місці.

Публіку цей крок полонив, і стриптиз повільно, але дуже впевнено став входити в публічне життя. Його “скромніший” різновид – “канкан”, хоча і вважався чимось вульгарним і негідним для пристойної пані заняттям, але мав вже піввіковий успіх.

Сьогодні роздягання під музику в різних країнах має різну “глибину”. Тобто в законах різних населених пунктів може по-різному обмовлятися різниця між стриптизом і появою в громадських місцях в неналежному виді. Отже десь повністю гола жінка біля жердини – стриптиз, а десь ніжка, що усього лише виглянула з-під темної спідниці.

Стриптиз сьогодні – це частина саме європейської культури, тієї, що повільно згасає, приїдається і вимагає нових видовищ. Естетика сексуальності на сцені усього лише нагадує батькам, що заробилися, і матерям сімейств про те що не погано б було сьогодні увечері замість перегляду пошти і фото в інтернеті, присвятити ніч коханню, адже за думку про це вже сплачена деяка сума, що знаходиться в трусах у стриптизерки.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment