Наймодніший верхній одяг зими 2012-2013

Це сталося: зимові морози все-таки настали. На вулицю небезпечно виходити без шуби і валянок, тому так хочеться сидіти удома, завернувшись в пухнастий плед.

Не переймайтеся: захистити себе від холоду і виглядати модно в нинішньому сезоні не проблема. Зимові тенденції надають вибір з 10 варіантів актуального верхнього одягу.

Просторе пальто XXL – зручна річ в холоди, адже під нього прекрасно поміщається светр будь-якої товщини. У моді однотонні, досить короткі моделі з вільним кроєм.

Щоб не порушити силует, пальто розміру XXL слід носити виключно з вузькими брюками або джинсами.

Так, пуховик – не найсексуальніший елемент одягу. Проте нинішньої зими відшукати стильну модель – не проблема. Зараз актуальні кольорові, особливо яскраві пуховики, з поясом і без капюшона. Незважаючи на дизайнерські дослідження, пухова куртка залишається такою ж теплою і зручною.

Якщо ви маленька і струнка, вибирайте короткий пуховик, завужений в талії. Власницям високого зросту йдуть будь-які моделі – і довгі, і короткі.

Двоколірне пальто відмінний вибір для тих, кому набрид однотонний верхній одяг. Як правило, двоколірні пальта поєднують чорний колір з яким-небудь насиченим відтінком. Найпоширеніший варіант – кольорова модель з чорними рукавами і коміром.

Звичайне пальто такого типу мають традиційний крій – прямий або такий, що розширюється донизу. Тому носити їх слід із спідницями або вузькими брюками.

Подовжений і утеплений варіант косухи – новинка цієї зими. Модні куртки об’єднують два матеріали – шкіру і шерсть (чи вовняний трикотаж). Завдяки незвичайному крою косухи вписуються не лише в рок-н-рольний, але і в елегантний стиль.

Найпростіший варіант – носити довгу куртку зі светром, вузькими джинсами і високими черевиками.

Альтернатива приталеним жіночним моделям – широке пряме пальто в андрогінному стилі. Зазвичай йдеться про вовняні моделі з відкладним, як у піджака, коміром.

Згідно з останніми тенденціями, краще всього вибрати світло-коричневе і (чи) картате пальто. До такої моделі підійдуть вузькі брюки і ботильони.

Популярність мілітарі пояснює повернення в моду класичної матроської куртки-бушлата, довгій і двобортній. Найактуальніший колір – звичайно ж, темно-синій.

Незважаючи на військовий характер, бушлат можна успішно об’єднати з нарядом в стилі преппі. А взагалі, ця куртка прекрасно поєднується з джинсами, короткою спідницею і брюками-морковкою.

Ще один елемент стилю мілітарі – пальто-кітель, прикрашене еполетами і великими блискучими гудзиками. На відміну від звичайного кітеля, цю модель можна (і треба) носити поверх довгого пуловера.

Правильне пальто-кітель має бути приталеним і розширеним донизу. З таким варіантом верхнього одягу слід носити обтягуючі спідниці або вузькі брюки.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment