Сніжана Онопка виходить заміж за українського бізнесмена

Одна з самих популярних і високооплачуваних топ-моделей світу, українка Сніжана Онопка підтвердила інформацію про те, що виходить заміж. Обранцем дівчини став український бізнесмен Микола Щур.

Інформацію про своє заміжжя Сніжана підтвердила в інтерв’ю “Світському життю” Каті Осадчій. Модель розповіла, що заради свого обранця вона відмовилася від ідеї жити в Парижі і призналася, що нарешті, знайшла ту саму людину заради якої готова пожертвувати всім.

“Ми перетиналися з Миколою в загальних компаніях, але ніколи не спілкувалися. Одного разу я сиділа з подружками в ресторані, а за сусіднім столиком сидів Микола. Він так пильно дивився на мене, що мені стало незручно, і я поїхала. Поки я їхала в машині, пролунав дзвінок – це дзвонив він”. Так почалася історія їх стосунків.

Сьогодні ім’я Сніжана Онопка відоме у всьому світі. Вона є улюбленкою самого Карла Лагерфельда, а її гонорари за один лише вихід на подіум перевищують десятки тисяч доларів. Але усе це Сніжану не занадто хвилює. Модель розповідає, що не хоче пишних урочистостей і розкішних суконь, а головна її мета, не одягнути обручку на палець, а любити і бути коханою.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment