Періс Хілтон пила і танцювала еротичні танці

На afterparty в клубі Byblos скандальна світська тусівниця Періс Хілтон пила коктейлі, запивала шампанським і обнімалася з Олександром Онищенко.

Одразу після показу Андре Тана в “Мистецькому арсеналі” увесь перший ряд на чолі з Олександром Онищенко і Періс Хілтон відправилися на вечірку в клуб Byblos.

Столик, де сиділа головна героїня Fashion Night With Paris Hilton, оточили охороною. Коли Періс треба було вийти в дамську кімнату її супроводжував цілий охоронний кортеж, а ту саму кімнату на якийсь час закривали для усіх інших відвідувачів.

Для початку запрошених здивували сюрпризами: ще раз показали декілька моделей з колекції Тана, потім на сцену вийшла Сонік. Темношкіра співачка ще зберегла здатність заводити невимогливу київську публіку, а Періс Хілтон і зовсім підійнялася на канапку і стала підтанцьовувати.

Далі усе пішло по формату: Періс пила коктейлі, запивала шампанським, обнімалася з Олександром Онищенко. Опісля піднялася на сцену до діджея і влаштувала танці там. Спочатку разом з дівчатами з підтанцівки. Потім в компанії Юлі Ворнової і Даші Діденко, які ніжилися в променях загальної уваги на тлі Періс і жмурилися від щастя. Сама міс Хілтон в мікрофон заводила публіку намагалася навіть спокусливо танцювати. А допомагала їй в цих спробах Сонік.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment