Даша Астафьєва підкорила знаменитого голлівудського актора

Прихід осені сексапільна красуня вирішила зустріти в столиці світу. Там у популярної співачки було заплановано неймовірну кількість інтерв’ю.

Прибувши в Америку, Астафьєва і подумати не могла, чим для неї закінчиться поїздка.
Два тижні активного відпочинку і численного спілкування з представниками місцевих ЗМІ увінчалися знайомством з оскароносним Эдріаном Броуді – виконавцем головної ролі у фільмі “Піаніст”.

У Нью-Йорку Даша жила в декількох кроках від Центрального парку. І оскільки за останній час співачка додала у вазі декілька кілограмів, вона, користуючись випадком, кожен ранок робила пробіжку. Природно у цей момент співачка не думала ні про які знайомства тим більше про зустріч з її улюбленим актором. І яке ж було здивування Астафьєвої, коли в останній день перебування в Нью-Йорку співачка познайомилася з Броуді. Співачка сиділа на лавочці в улюбленому Централ-парку, насолоджувалася осіннім сонцем і намагалася запам’ятати кожен момент щоб відвезти з собою на батьківщину. Як тут на зустріч до її крамнички, опустивши голову, йшов сам Эдріан. Артистка спочатку не повірила своїм очам. Природно, побачивши свого кумира, Даша машинально схопилася і підбігла до нього. А він же у свою чергу спочатку усунув незнайомку рукою. Але коли Астафьєва заговорила з ним по-англійськи зі своїм неповторним акцентом – він тут же підняв свій погляд на нашу красуню. І, не дивлячись на те, що співачка тільки з пробіжки її яскраву зовнішність оскароносний актор не міг не помітити. Природно, у Броуді виникло бажання поспілкуватися з прекрасною незнайомкою, чому сама Астафьєва була незмінно рада. Як виявилося, у знаменитостей знайшлося багато тем для обговорення. Під час розмови вони увесь час трималися за руки. А дивлячись на фото, дійсно складається враження, що Даша і Эдріан давно знайомі і у них є багато спільного.

Гуляючи по парку, співачка признавалася в любові до таланту актора, а він же у свою чергу захотів якомога більше дізнатися про нашу красуню. Але, на жаль, як би цього не хотіли знаменитості, прийшов час прощатися. Галантний Броуді викликався провести нову знайому до її готелю перед входом якого признався, що радий знайомству з чарівною Дашою. І запевнив артистку, що це їх не остання зустріч і наступного разу вони обов’язково зустрінуться в парку.

Варто відмітити, що Даша є давньою прихильницею таланту актора. І ще перед поїздкою в Штати знаменитість записала у свій i-pad усі фільми за участю Броуді. Артистка, ще до знайомства зі світовою зіркою, не одного разу, коли журналісти запитували про її улюбленого актора, признавалася, що це Эдріан Броуді. А коли доля їх звела разом на пробіжці в парку – Даша відчула, що це щось більше, ніж любов до свого кумира – Я відчуваю, що між нами багато спільного і мені здається, він самотній, – говорить Даша Астафьєва.

Поїздка в столицю світу залишила у співачки багато позитивних і незабутніх емоцій і спогадів. І не лише від знайомства з її улюбленим актором. Не обійшлося і без шопінгу. Як істинна цінителька жіночої краси і красивого тіла Даша дуже любить найкрасивішу і незвичайну нижню білизну. А віддає артистка перевагу марці Victoria Secret. Тому місцевий бутик з її улюбленим брендом потерпів справжній наліт. Астафьєва заходила в магазин щодня і кожного разу купувала неймовірно величезну кількість шикарної білизни. Особливо артистку підкорила остання колекція, яку вона і відвезла до себе на Батьківщину.

Окрім цього, наша красуня примудрилася викликати на боксерський ринг відомого журналіста Америки Jeremy Berger. Причому варто відмітити, що показала йому досить непогану як для аматора фізичну підготовку. Чим і підкорила чемпіонку світу по боксу Alicia “Slick” Ashley, з якою там же і познайомилася. І найголовніше сексапільна красуня вдосталь поспілкувалася зі своїм улюбленим чоловіком Х’ю Хефнером.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment