Еротична вечірка в Києві

16 червня, світська левиця і ведуча найвідомішого шоу про секс – неповторна Анфіса Чехова прибула до Києва спеціально щоб провести церемонію “Alex Awards 2011”. Церемонія “Alex Awards 2011” відбувалася у рамках Дня народження ідейного натхненника клубу SKYBAR – Олексія Котковского.

Програма вечора була незвичайно різноманітною – на сцені вперше в Україні виступало світлове (лазерне) еротоман-шоу, що отримало визнання не лише в Москві, а тепер і в Києві. Неповторна ведуча вечора – Анфіса Чехова, як завжди, зачаровувала своїм шармом і почуттям гумору дотепно відповідаючи на жарти номінантів а ще тримала загальний тон церемонії. Володарі премій “Alex Awards 2011” змогли виконати оригінальний музичний подарунок і висловили свої побажання та привітання Олексію.

А виступ Дана Балана, відомого по своїх хітах “Chika Bomb”, “Justify Sex” і “Пелюстками троянд”, не залишив байдужими нікого. Дан досить активно позував для фотокамер і навіть спілкувався з публікою, яка дуже тепло його приймала.

Усіх присутніх пригощали літніми коктейлями і напоями, а на столах постійно чергувалися вишукані закуски від шеф-кухаря.

Серед гостей вечора були також присутні співак і ведучий Kishe, Діва Монро, зірка “PLAYBOY” Ірина Ольховська, власник модельного агентства Стас Янкілевський і дизайнер Олег Скирта.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment