Гайтана отримала в подарунок новенький «Ягуар»

У казкову ніч Святого Миколая, 19 грудня, відома співачка і композитор Гайтана, повернувшись після святкового концерту, на якому артистка стала справжньою Снігуронькою, знайшла під своєю подушкою ключі від нового автомобіля.

Білосніжний Jaguar ексклюзивної комплектації з новітньою музичною системою, встановленою в салоні, до глибини душі вразив співачку. Гайтана стала власницею ексклюзивного, єдиного в Україні Jaguar Xjl 2011.

Автомобіль Гайтани

“Я дуже зраділа цьому несподіваному подарунку. Не можу навіть передати усі почуття, які мені довелося пронести через себе в мить, коли я знайшла ключі, а потім і побачила новий автомобіль. В той момент я зрозуміла, що коли людина дорослішає, дорослішають і подарунки які він отримує …

У дитинстві я грала дитячим посудом і це було дуже весело і казково. Я пам’ятаю момент, коли вперше купила справжній набір посуду. Цей процес нагадав мені епізоди з дитинства, тільки усе було вже по-дорослому, ігри стали реальністю. Так сталося і з автомобілем. Я завжди захоплювалася красивими, рідкісними машинами і ось нарешті настав час, коли я отримала справжній, дорослий автомобіль-мрію.

Для мене ця машина стане ще одним шансом навчитися управляти автомобілем, стати справжнім водієм. До цього я почувала себе комфортно тільки в якості пасажира, який насолоджується поїздкою на задньому сидінні.

Новий Jaguar дуже красивий зовні і неймовірно зручний усередині. Білосніжний салон, м’які, зручні сидіння, телевізор і дуже потужна музична система яка для мене, як для артиста, стане незамінною, дуже важливою річчю. Я щаслива, що мій коханий вміє так красиво утілювати в життя мої мрії. Білий колір автомобіля був вибраний невипадково, адже останнім часом усе в моєму житті придбало білосніжних кольорів. Мій телефон, мої концертні костюми, мій одяг, аксесуари, усе, що пов’язано зі мною, стало білосніжним. Мій чоловік вирішив не порушувати душевних традицій і подарував найбажаніший подарунок кольору світлих почуттів”, – ділиться Гайтана.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment