Як Лобода схудла після народження дитини

Світлана Лобода, яка кілька місяців тому стала мамою, нарешті, повернулася до своєї колишньої ваги. Через два місяці співачка розповіла про те, як протікала її післяпологова депресія і як вона боролася з вагою, яку набрала під час вагітності.

28-річній Лободі пощастило, за час вагітності вона набрала всього 8 кілограм. Попри те, що своє малятко Євангелину співачка годує грудьми, їй вже вдалося скинути 7 кілограм. “Я не хочу, щоб у дочки була алергія або проблеми з животиком. Зараз їм тільки те що потрібне годуючій мамі. Нічого смаженого, жирного, солоного, гострого, ніяких фруктів і овочів. Їм молочні каші, супи, нежирні бульйони, узвари, але без чорносливу… Єдине, що мені страшенно набридло – чорний чай з молоком, який корисний для лактації” – поділилася зірка в одному з недавніх інтерв’ю.

За словами Світлани найважчими днями після пологів стали другий і третій день. Тоді вона ще не справлялася з новонародженою дівчинкою, щось не встигала. Але сьогодні артистка вже звикла до свого режиму. Світлану вже можна побачити на деяких світських заходах і признатися виглядає співачка чудово.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment