Кава зменшує груди

Дослідники з Університету Лунда (Швеція) розповіли про результати досить цікавого і несподіваного дослідження, до якого притягнули декілька сотень представниць прекрасної статі.

Жінкам довелося виконувати нескладне завдання: пити каву щодня. А вчені при цьому регулярно вимірювали,. як змінюється їх бюст.

І ось невдача: виявилось, що любительки кави, особливо “свіжостворена”, ризикує трохи втратити в об’ємі. Їх груди, згідно з висновками учених, від постійного “кавопиття” може втратити до 17% в обхваті. Правда, для того, щоб правило “спрацювало”, треба випивати не менше трьох порцій кави в день.

Втім, дослідники заспокоюють: найбільш помітним результат був у жінок з великими грудьми. У тих, чий розмір грудей можна описати як “середній” або “маленький”, процентні втрати складали менше, та і практично не були помітні. Цікаво, що вчені зовсім не відмовляють від вживання кави: навпаки, у випадку з великим бюстом, саме цей напій завдяки своїй дії може декілька зменшить ризик розвитку раку грудей. Медики вважають, що річ у тому, що вживання кави регулює у жінок рівень чоловічих гормонів.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment