Кіркоров відвідав Ані Лорак та її дочку

Днями знаменитий артист Філіп Кіркоров прилетів в Київ для участі у своєму новому проекті і, звичайно ж, насамперед відвідав свою гарну подругу Ані Лорак, яка днями стала мамою.

Кіркоров сказав журналістам, що поки приїхав без подарунків, подивитися на нову квартиру сімейства і оцінити своїм “дизайнерським оком”, щоб такого можна було б подарувати Кароліні і її малятку. Філіп признався, що не любить робити подарунки заради формальності. “Це не проблема – заїхати в дитячий магазин накупити купу усього непотрібного і вручити: “Це вам від мене”. Це не по-кіркоровськи”, – говорить співак.

А тим часом сама Ані Лорак вже замислюється над тим, щоб відновити виступи. Артистка вже дала згоду дати концерт на “Новій хвилі” в Юрмалі і вирішила, що зможе провести там всього два дні. А ось на дитячу “Нову хвилю” мама їхатиме вже з дитиною. До речі про своїх дітей Філіп теж подумує, але розуміє – його готовності тут недостатньо: “Одного бажання мало. На усе воля божа – чому бути, тому бути”, – говорить Кіркоров.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment