Модні джинси: що нового?

Джинси – обійтися без них неможливо! Джинс ніколи не виходить з моди, міняються тільки його крій і забарвлення.

Які джинсові ідеї готує зимовий сезон? Що у світі джинсу вже не актуально? Відповідаємо на ці питання на прикладі 7 основних моделей.

Вузькі
Мода на вузькі джинси виникла кілька років тому. Спочатку багато хто критикував цю модель за не найзручніший крій, але зараз без “вузькачів” не обходиться жоден гардероб.

Вузькі джинси не здають своїх позицій і цього сезону. Єдине нововведення – тепер актуальніші моделі з високою талією.

З блискавками
Всілякі блискавки на джинсах – відносно свіжа тенденція. Як правило, блискавками прикрашають кишені і нижню частину штанин (ззаду або з боків).
Моделі з блискавками – один з головних трендів сезону. Але майте на увазі, що ця модна деталь добре виглядає тільки на вузьких джинсах.

“Бойфренд”
Широкі джинси з підвернутими штанинами популярні вже два роки. Крій “бойфренд” не затрудняє рухів, чим вигідно відрізняється від обтягуючих моделей.

Тільки не варто сприймати тенденцію буквально, запозичуючи поношені джинси свого коханого. Купіть справжні “бойфренд”, створені з урахуванням особливостей жіночої фігури. До речі, цієї зими в моді джинси бойфренда з рваними елементами, дірками і латочками.

Джинси-кльош
Вони ж boot cut, – класична модель, яка користувалася успіхом серед модниць, поки її не витіснили “бойфренд” і “вузькачі”.

Варіант крою, при якому штанини злегка розширюються трохи нижче коліна, ідеально виглядає у поєднанні з чобітьми (про що і говорить англійська назва цих джинсів). У нинішньому сезоні boot cut святкує своє повернення, що не може не радувати любительок класики і комфорту.

З принтом
Якщо класичні джинси вам набридли, самий час придбати оригінальну модель. У минулих сезонах цю роль грав знебарвлений джинс із слідами фарби, тепер йому на зміну прийшли джинси з принтами.

Хитромудрі візерунки і дрібний малюнок виглядають дуже вишукано, але не забувайте, що деякі принти зорово збільшують об’єм. Вибирайте джинси, які не порушують пропорцій вашої фігури.

Обтягуючі
Супервузькі джинси в моді не перший рік і на перший погляд можуть здатися нудними. Але тільки не цього сезону: з невідомої причини дизайнери вибрали обтягуючі моделі об’єктом для експериментів і дали волю своїй фантазії.

По-перше, зараз також актуальні кольорові обтягуючі джинси. По-друге, набирають популярність рок-н-рольні елементи – шпильки, заклепки, круглі і довгасті дірки. Третій, такий, що вже став звичним, варіант – знебарвлені обтягуючі джинси.

Яскраві
До речі, про кольорові джинси. Минулої весни рожеві, зелені, яскраво-сині і жовті моделі були справжніми must-have. З приходом зими джинс змінив забарвлення, але не втратив актуальності.

Отже, тепер в моді темніші, але не менш насичені відтінки. Запам’ятовуйте: 4 головні кольори зими – гірчичний, сливовий, синій і бордовий.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment