На Ukrainian Fashion Week розгорівся скандал через сукню Періс Хілтон

Український тиждень моди не обійшовся без скандалу. Епатажний дизайнер Олексій Залевський засумнівався в таланті Андре Тана, заявивши, що сукня, в якій дефілювала по подіуму Періс Хілтон, насправді з її особистого гардеробу.

Після того, як показ Андре Тана за участю Сніжани Онопко і Періс Хілтон назвали найяскравішою подією UFW, в творчості свого колеги засумнівався Олексій Залевський.

17 жовтня в прямому ефірі “Сніданок з 1+1” Олексій Залевський поставив під сумнів авторство сукні яке демонструвала на подіумі Періс Хілтон.

“Вона вийшла не в Тановському наряді. У мене таке враження було, що вона вийшла в якійсь своїй сукні. Тому що вона так ходить … у Майамі так ходить. Така мода дуже популярна в Майамі”, – заявив він.

Андре Тан миттєво відреагував на заяву Залевського. Дизайнер подарував “ТСН. Особливе” шматок тканини, щоб перевірити достовірність сукні, в якій дефілювала Періс Хілтон, і вважає, що заява Олексія Залевського не що інше, як заздрість.

Як ще один доказ, Тан продемонстрував СМС з параметрами моделі-Хілтон : “Параметри: ріст 1,72 м, вага – 47-48 кг, об’єм грудей – 81, розмір талії – 61, розмір стегон – 87 см”.

Нагадаємо, показ Андре Тана став найяскравішим на Українському тижні моди. Його відвідали багато українських селебрітіз і друзі дизайнера.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment