Сімейне щастя жінки залежить від її фігури

Виявляється, щастя в шлюбі не в останню чергу залежить від об’ємів подружжя. І чим жінка стрункіша за свого обранця, тим гармонійніше сімейне життя.

Фахівці Університету Теннесі упродовж 4 років аналізували стан 169 пар, що нещодавно одружилися, в яких вік подружжя не перевищував 35 років. Кожні шість місяців подружжю потрібно було заповнювати дві анкети.

Американські фахівці запевняють: будь-яка жінка може бути щаслива в шлюбі. Головне – визначитися з розмірами партнера.

Згідно з отриманими даними, відчуття щастя стабільно зменшувалося для пар різних розмірів після того, як закінчувався медовий місяць. При цьому чоловіки, чий показник індексу маси тіла був вищий, ніж у дружин, у меншій мірі відчували щастя із самого початку в порівнянні з парами, що мали приблизно однаковий індекс, або парами, де дружина мала індекс вище, ніж у чоловіка.

При цьому вага чоловіка не грала ключової ролі з точки зору щастя на початку дослідження. Проте до кінця четвертого року дружини, що мали індекс маси тіла нижче, ніж чоловіки, були значно щасливіші за інших.

Цікаво те, що раніше англійські вчені дійшли дещо іншого висновку. За їх спостереженнями, в парах, де зовнішня привабливість жінки значно перевершує красу чоловіка, вірогідність розлучення особливо висока. Але якщо чоловік красивіший за жінку на міцність їх стосунків це не впливає.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment