Скільки пластичних операцій перенесла Мадонна?

Днями папарацці зустріли Мадонну в аеропорту Хітроу. Королева поп-музики виглядала підозріло молодшою. Невже співачка зробила чергову пластику обличчя?

52-річна знаменитість запевняє, що виглядати молодо їй допомагають здоровий спосіб життя і занадто дорогі косметичні засоби. Кореспонденти британського видання “Daily Mail” засумнівалися в словах Мадонни і вирішили проконсультуватися з провідними фахівцями в пластичній хірургії.

Вони впевнені, що попдіва коригувала усі частини свого обличчя. Так, Мадонна робила уколи ботокса. На це вказує підозріло гладкий лоб. Можливо, співачка зробила повнішими щоки. Завдяки ін’єкціям з гіалуроновою кислотою вони виглядають як яблучка. Стоншені повіки вказують на блефопластику. Окрім цього, зірка робила підтяжку обличчя і шиї.

Якщо порівняти фотографії Мадонни, зроблені в різні роки, то можна побачити, як змінилася форма носа і підборіддя. Та і губи стали пухкішими. Своєю гладкою і блискучою шкірою артистка зобов’язана лазерним процедурам, які знімають верхній шар шкіри щоб посилити вироблення колагену, упевнені фахівці.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment