Здоров'я 

Як зробити мінет правильно

«У всьому потрібна вправність, гартування, тренування». Оральний секс — не виключення, і тому, щоб отримати якісний результат, потрібно глибоко зануритися у питання та врахувати всі нюанси.

Про мінет багато вже написано, і мабуть буде повторено багато що із сказаного кимось раніше. Але ця тема настільки складна та багатогранна, що не гріх і повторитися.

Отже, навіщо оральний секс потрібен чоловікові? А він йому таки потрібен, інакше не було б стільки розривів відносин і невиплаканих чоловічих сліз від того, що його обраниця з якихось причин уникає орального сексу. По-перше, мінет приносить багатьом чоловікам більшу насолоду, ніж традиційний статевий акт. Лише небагатьом чоловікам це не подобається. Одні через якісь внутрішні табу або дитячо-юнацькі травми вважають це чимось брудним та низьким, інші просто соромляться своєї чоловічої гідності або з якихось причин не можуть довірити її своїй партнерці. По-друге, для багатьох той факт, що партнерка бере в рот його пеніс, свідчить про те, що його приймають і люблять всього, він приємний і смачний цілком і повністю.

Як не крути, більшості чоловіків наявність оральних пестощів в інтимному житті дуже важлива. Та все ж обурюють заклики авторів багатьох статей про мінет: «Ти повинна навчитися приносити йому задоволення орально», «Тобі доведеться навчитися, інакше ти ризикуєш його втратити». Нічого не повинна і нічого не доведеться. Головна умова гармонійного сексуального життя – це право вибору обома партнерами своїх сексуальних дій. І якщо для жінки з якихось причин оральний секс неприйнятний, неприємний або навіть огидний, виконання цього акту проти бажання, як обов’язку, неодмінно приведе до поганих наслідків. Сексологи в цьому випадку передрікають проблеми взаємин або навіть порушення сексуальної функції. Якщо тобі добре з цим чоловіком, якщо хочеться всього його торкатися, цілувати і облизувати, якщо тобі приємно від того, що йому приємно, – тоді вперед!

Колись була думка, що навчатися оральному сексу не потрібно – само якось піде. Але в такому випадку багато чоловіків можуть постраждати в процесі “тренування”. Головна небезпека – зуби. До речі, чим ближче оральний секс до обов’язку, тим вірогідніша для чоловіка перспектива бути укушеним. Ще часто дівчата, прагнучи якнайскоріше довести свого чоловіка до оргазму, починають дуже старанно “терзати” його чоловічу гідність. Запевняю, це неприємно і лише віддаляє від заповітної мети. Адже вони бувають такими скромними, бояться сказати, що щось не так. Отже тренуватися краще в позі, при якій він сидить, а ти перед ним на колінах. Так ти можеш бачити вираз його обличчя і визначити, чи подобається йому те, що ти робиш. Ще одна помилка – одноманітні рухи, коли ти береш в рот член і починаєш водити його назад-вперед без натяку на творчість. Перш ніж узяти це диво природи повністю в рот, треба запестити до повної боєготовності. Це можна зробити по-різному. Уяви, що відкриваєш банку улюблених консервованих огірочків. Дістаєш один. По ньому тече розсіл. Твоє завдання – злизати його з огірка, поки він не затік тобі в рукав. Смішно? Але ця тактика змусить чоловіка буквально опинитися в раю.

Проведи язиком по стволу, обхопи його ніжно губами. Ніжно доторкнися губами до голівки і на мить залиши. Потім приступи знову. У багатьох чоловіків також чутливе місце між основою члена та мошонкою, а також яєчка. Їх можна повністю взяти у рот та пограти ними. Головне при цьому впевнитися, що твоєму партнерові це приємно.

Беручи член до рота, ніжно проведи язиком у місці, де знаходиться вуздечка. Чергуй глибоке захоплювання з тертям голівкою об свої губи — то об верхню, то об нижню, то круговими рухами, змінюючи швидкість.

Ось тепер ми підійшли до головного, про що йдеться у назві. Вважається, що глибокий мінет — це круто. Якщо боїшся блювотного рефлексу, допомагай собі руками (а руками слід допомагати в будь-якому разі). Для цього треба взяти в руку його член біля основи, міцно і ніжно, тим самим регулюючи глибину проникнення. Йому буде приємно, якщо при цьому ще обхопити яєчка. Але якщо твоєму партнеру важливе саме глибоке проникнення , і ти при цьому готова до всього, є сенс потренуватися. Потрібно розкрити глотку, як при позіханні, тоді буде легше. З часом глибоке введення не буде викликати неприємних відчуттів.

І про сперму. Якщо робити мінет неперевіреному партнеру, необхідно користуватися презервативом. При оральному сексі можна підхопити хламідіоз, герпес, генітальну папілому, гонорею та гепатит В.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment