Чоловік старший жінки

Дійсно, є категорія жінок, які вибирають своїх чоловіків значно старших. Хочете знати, в чому причина? Чому ви вибираєте чоловіків, які набагато старші за вас?

Ровесники завжди здавалися нецікавими. Примітивними і заклопотаними. Інша справа – доросліші чоловіки. Коли у будинок приходили друзі вашої мами, ви слухали їх “дорослі” розмови. Мліли і мріяли – ось би собі такого чоловіка…

Сила тяжіння!
Що підштовхує дівчат в обійми тих, хто цілком годиться їм у батьки? Ось декілька причин.
– Не досить добрі стосунки з власним татусем. Чи його відсутність. Вам так бракувало мудрої поради, слова що підбадьорить! Чому б не отримати це від чоловіка?
– У вас були занадто хороші стосунки з батьком. Він – ваш ідеал. Але вийти заміж за нього не можна – його “зайняла” мама. І ви шукаєте його подібність. У тому числі й за віком…
– Юну панночку спокушають досвід, уміння красиво доглядати. До 40 років чоловік вже знаходиться на піку кар’єри… Відблиск його досягнення ляже і на вас.
– Є дівчата, які вважають, що молодість дає можливість маніпулювати чоловіком. За принципом: не виконуватимеш мої примхи – знайду молодшого.

А що попереду?
Якщо дівчина шукає “тата”, а чоловік мріє про партнерку-“дочку”, стосунки обіцяють бути комфортними. Але секс відходить на другий план – природні сексуальні ритми подружжя з різницею у віці більше 10 років співпадуть лише на п’ятому десятку.
Для вас існує ризик постаріти завчасно : стати “копією” чоловіка, придбати його погляди і звички. Хоча, можливо, ваш супутник, навпаки, “підтягнеться”, щоб відповідати вам.

Чи впустить він вас у своє життя? Якщо він завжди і усе звик вирішувати сам, то можуть виникнути проблеми з створенням команди. Така людина має чіткий графік роботи, заздалегідь розпланований час відпочинку і способи його проведення. А супутниця повинна до нього приєднуватися. Йому і в голову не прийде, що ви вважали за краще б відпочивати на дачі наодинці, а не в лазні з його друзями. Навіть знайти для молодої дружини місце в квартирі буває нелегко (“Це моє крісло, я на ньому завжди дивлюся телевізор”).

Вірогідний інший варіант: людина так прагне “стати ЇЇ чоловіком”, що робить усе, аби не прогнали… Але утиск своїх інтересів рано чи пізно дається взнаки. Чоловікові набридає “ходити навшпиньки”. Він починає дратуватися і докоряти подрузі в недоліку уваги.

Тест на міцність?!
Розберіться в собі: що саме притягує вас в цьому чоловіку. Зовнішні чинники – на зразок популярності, матеріального достатку – навряд чи стануть міцною основою для кохання. Якщо він цікавий вам як особа – варто спробувати.
З’ясуйте як він уявляє собі ваше спільне життя. Чи будете ви красивим “аксесуаром”? Чи рівноправною особою, зі своїми інтересами і правами? Дізнайтеся, чи збирається він заводити дітей?

Юних дівчат притягують чоловіки, які красиво доглядають, а в ліжко не тягнуть… Переконайтеся, що це від поваги до вас, а не через проблеми зі здоров’ям.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment