Статті 

Модні блузки на літо 2020 року

Літо майже на порозі, а тому дуже скоро буде тепло. Нарешті можна буде трішки оголитися і з’явитися на людях в чарівних модних блузках.

Які моделі підійдуть модницям влітку 2020 року?

Мереживні блузи

Мереживо у 2020 році буде на висоті у будинках моди. Тому мереживна блуза зовсім не буде зайвою у вашому гардеробі. Вона може бути прозорою або з щільним нижнім шаром – модними будуть обидва варіанти. Все залежить від сміливості модниці.

Блузи з відкритими плечима

Одяг з відкритими плечима завжди виглядає чарівно і неймовірно привабливо. Оголеним може бути тільки одне плече, або відразу обидва, або можуть бути невеликі вирізи в цих місцях. У будь-якому випадку, образ виходить витонченим та дуже жіночним.

Прозорі блузи

Якщо в минулому році особливо популярними були прозорі спідниці, то в 2020 році варто звернути увагу на блузки. Якщо буде видно бюстгальтер, то не зважайте — так навіть краще. Коли трішки соромитесь, то можна одягнути щось під спід, тоді вбрання не потребуватиме великої сміливості його власниці.

Короткі блузи

Блузи, довжина яких доходить до талії або на пару сантиметрів нижче, дуже популярні в цьому році. Влітку такий вибір буде особливо доречним. Але носити такі блузи краще, коли фігура дозволяє відкрити її. Адже з короткою блузою всі недоліки в районі живота будуть дуже помітними.

Акцентуймо рукави на блузах

Уже не перший рік модними залишаються незвичайні рукави. І з кожним роком вони стають все сміливіші і все пишніші. Головне, щоб вони привертали до себе увагу. Це можуть бути рукави-ліхтарики, рукави з воланами та інші варіанти.

Блузи з рюшами і воланами

Рюші і волани періодично то входять в моду, то зникають з модних подіумів. В цьому році в тренді жіночні моделі. Тому блузки, доповнені рюшами, оборками та воланами зроблять образ модним. Разом з цим ви будете виглядати більш ніжно і повітряно.

Вільний крій

Блузки вільного крою красиво виглядають, якщо їх заправити за пояс. Тоді лінія талії стає чітко визначеною і здається більш тонкою на контрасті з вільним верхом. Але такі блузки можна носити і навипуск. Тоді вигини фігури ховаються і якщо у вас якісь вади, то їх можна витончено заховати під одягом.

Блузи і банти

Банти і бантики неймовірно актуальні у цьому році. Це можуть бути досить об’ємні пишні банти або невеликі: зі стрічок шириною всього в 1-2 сантиметри. Найчастіше, банти знаходяться на горловині. Але можуть також розташовуватися і на грудях, на талії, на рукавах, на спині і де завгодно, куди їх тільки захочуть помістити дизайнери.

Асиметрія буває гарною

Асиметрія набирає все більшої популярності з кожним роком. Тому зараз саме час купувати подібні речі: вони ще не встигли набриднути, тому носити їх можна буде ще в найближчі декілька років. У блуз асиметрія може виражатися у відсутності одного рукава, в одному оголеному плечі або в розташуванні будь-яких деталей.

Згадаємо корсети

Не дивлячись на те, що в моді блузи вільного крою, це не заважає поруч з цим трендом носити речі, які мають протилежну тенденцію. Блузи-корсети покажуть вашу стрункість і виглядають особливо привабливо.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment