Статті 

Збільшення грудей без операції в домашніх умовах

Як збільшити груди без операції в домашніх умовах? В теперішній час багато жінок знають відповідь на це питання. Щоб розмір вашого бюста був більшим, необхідно вивчити всі методи впливу на його ріст.

Розмір грудей визначається двома головними факторами: рівнем естрогенів і спадковістю.

Збільшуємо груди без операції за допомогою харчування

Щоб розмір вашого бюста став більшим, їжте продукти, які містять білки та клітковину. Збагачуйте свій раціон фруктами, адже вони багаті  на вітаміни.

Існує точка зору, що регулярне вживання хмелю в їжу, допомагає збільшити груди. Доведено, що шишки хмелю містять гормони, які впливають на ріст жіночого бюста. Хоча будьте обережні, адже вживання будь-яких гормонів може викликати порушення ендокринної системи.

Вважається, що капуста допомагає збільшити груди. Не варто вірити всьому, адже споживання капусти у великій кількості може спричинити збільшення ваги тіла. До того ж, якщо вам вже двадцять п’ять років, то від капусти не буде ніякої толку. Ріст грудей стимулюють соя, горох і всі зернові культури.

Народні знахарі радять збільшувати груди, так як це роблять жінки півдня. Рецепт простий: тричі на день вживайте чайну ложку куркуми, запиваючи її молоком.

Щоб зробити бюст красивим, деякі жінки з’їдають на ніч трішки риби або курки і запивають лимонним соком. Дія пояснюється наступним чином: вітаміни і білок активізують вироблення колагену, а значить сприяють процесам омолодження, які  відбуваються у сполучних тканинах.

Сприятливо впливає на ріст грудей відвар із зерен жита, проса, кукурудзи і ячменю. Залийте їх окропом в однакових частках. Готовий відвар приймайте три рази на день до приймання їжі.

Використовуйте настій ромашки після пробудження для ополіскування грудей.

Харчуйтеся продуктами, які містять вітаміни А, С і Е (морквою, абрикосами і шпинатом). Такий раціон позитивно впливає на стан молочних залоз.

Збільшуємо груди без операції народними засобами

На допомогу завжди прийдуть народні рецепти. Приготувати відвари і настої не складно, а складові для них завжди знайдуться в магазині або аптеці.

Знахарі рекомендують використовувати відвар мальви, приготований таким чином: три столові ложки коренів мальви залийте 600 мл. холодної води і кип’ятіть протягом п’ятнадцяти хвилин, а потім процідіть. Пийте відвар по 1/3 склянки тричі на день за півгодини до приймання їжі. Приймайте такий відвар протягом одного місяця, потім зробіть семиденну перерву. Груди збільшаться в термін від трьох до дванадцяти місяців. Можете приготувати аналогічний відвар на молоці. Для цього покладіть одну столову ложку коренів мальви в склянку щойно закипівшого молока, а потім кип’ятіть цей розчин десять хвилин.

Бюст можна збільшити, використовуючи настої лікарських трав. Приймайте по черзі настої кропиви, полину і липи протягом трьох і більше місяців. Щомісяця робіть тижневу перерву. Заварюйте трави з наступного розрахунку: чайна ложка липи, полину або кропиви на склянку окропу. Суміш кип’ятіть близько двадцяти хвилин, а потім тримайте під кришкою сорок хвилин. Готовий настій обов’язково процідіть і приймайте маленькими порціями по 1/3 склянки тричі на день. Врахуйте: у кожної трави є протипоказання.

Для того, щоб збільшити груди, залийте волоські горіхи медом. Настоюйте готову суміш близько тижня. Їжте медові горіхи по три штуки щодня.

Хороший ефект дає крем з ромашкою, якщо втирати його в груди пару разів на день.

Пийте чай з материнки. Ця рослина вважається жіночою, адже налагоджує менструальний цикл. Материнка містить велику кількість фітоестрогенів, постійний прийом яких збільшує бюст. Просто заваріть у склянці води пару столових ложок материнки, настоюйте двадцять хвилин. Пийте чай з материнки два рази на день по 1/2 склянки за п’ятнадцять хвилин до приймання їжі.

Липа також багата фітоестрогенами. Залийте жменю її суцвіть окропом і настоюйте сім хвилин. Вживайте отриманий чай тричі на день. Пийте вітаміни для посилення ефекту.

Насіння льону також містять фітоестрогени. Додавайте столову ложку насіння в йогурт і кефір. Приймайте пару разів на день. Позитивний результат буде помітний мінімум через один-два місяці. Насіння льону добре впливає на жіноче здоров’я, адже попереджають рак грудей, а також відкладають настання клімаксу.

Можете придбати спеціальні жіночі лосьйони для збільшення розміру грудей. Вони активізують ріст ліпідів.

Кожен організм має свої особливості, тому немає універсального методу, який сприяв би збільшенню розміру грудей.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment