Манікюр для новорічної ночі

Вже зараз багато хто починає готуватися до майбутньої новорічної ночі, продумувати свій макіяж, образ, зачіску. Проте ідеальний новорічний образ і продуманий костюм будуть незавершеними без відповідного новорічного манікюру. Як прикрасити нігті до свята?

Новорічну ніч прийнято зустрічати в стилі тварини-покровителя року, що настає. Рік 2012 – рік чорного водяного дракона. Чорний лак на нігтях завжди виглядає дуже стильно і елегантно. Багато зірок Голлівуду вибирають для себе саме цей колір. Вогнедишний покровитель 2012 року оцінить червоні кольори, вогняні новорічний манікюр з язиками полум’я.

Яскраві соковиті кольори вітаються не лише в одязі, але і в новорічному манікюрі 2012. Поєднання “кольорів водної стихії” – усіх відтінків синього, блакитного, фіолетового, бірюзового, кольори морської хвилі неодмінно сподобається водяному драконові. Дизайнери пропонують не обмежуватися в манікюрі одним кольором, а створити своєрідну веселку кольорів. Завжди безпрограшний варіант – французький манікюр. У новорічну ніч 2012 класичний френч можна різноманітити стразами або блискітками. Вдалим рішенням буде зробити незвичайний французький манікюр із золотом або сріблом.
Дракон обожнює коштовності. Блиск золота і коштовних каменів зачарує казкову тварину, і упродовж усього року дракон підтримуватиме вас своєю силою і мудрістю.

Якщо для новорічної ночі хочеться зробити особливий малюнок, то краще всього підійде сезонний нейл-арт – усілякі сніжинки, сніговики, будиночки під снігом або діди морози. Ефекту припорошеного снігу можна добитися, використовуючи білий лак а новорічні іграшки зображувати за допомогою блискіток, страз або фольга.

Отже не бійтеся експериментувати. Єдине правило: базове покриття, та і загальний стиль манікюру, неодмінно повинні поєднуватися з нарядом. Вибираючи новорічний дизайн манікюру 2012, не обмежуйте колірну гамму: нігті без ніяковості можна прикрашатися стразами і блискітками, а кольорами-лідерами буде чорний, золотий, срібний, синій і червоний.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment