Краса 

Гарні груди

Який вигляд повинна мати ідеальна жінка? Приваблива зовнішність, струнка фігура, довгі ноги… і, звичайно, красиві груди!

Жіночий бюст є предметом захоплення чоловіків і завжди притягує до себе пильні погляди. Як зробити свої груди ідеальними?

Статистика підтверджує — чоловіки просто у захваті від жіночих грудей. У кожного представника чоловічої статі свої уявлення про красу жіночого бюсту. Але, тим не менше, є і загальні “вимоги” до ідеальних грудей — вони мають бути пружними і підтягнутими.
В молодості практично кожна жінка може похизуватися своїм бюстом, проте щоб зберегти такий вигляд, треба про нього дбати. Але з віком починаються проблеми — груди втрачають форму, обвисають, втрачаючи пружність…

Після вагітності, годування грудьми, зміни гормонального фону бюст починає мати інший вигляд.

В цей момент жінка починає випробовувати всілякі способи, щоб повернути своїм грудям первісну красу.

Як правильно доглядати груди, щоб вони стали ідеальними?

1. Правильний догляд

Жіночі груди потребують особливо дбайливого догляду. На сьогоднішній день існує безліч спеціальних косметичних засобів, при регулярному використанні яких шкіра грудей
зміцнюється, підтягується, і зникають розтяжки.

Головне при виборі таких засобів — звернути увагу на склад. Деякі інгредієнти можуть викликати алергію.

Але є і народні методи, що роблять груди більш привабливими.

Компреси для грудей

Зробіть настій з 60 г тім’яну і 30 г розмарину. Охолодіть, профільтруйте і зробіть компрес на груди. Через 10-15 хвилин необхідно зняти компрес і сполоснути груди прохолодною
водою.

Змішайте 100 г сметани, 2 ст. ложки оливкової олії і 1 яйце. Суміш нанесіть на груди і залиште на 20 хвилин. Змийте прохолодною водою.

Ідучи до душу, пам’ятайте, що груди не люблять гарячої води. Використовуйте тільки прохолодну воду — вона надасть м’язам грудей додаткового тонусу. Мити бюст необхідно ніжними рухами у напрямку знизу вверх.

Також не забувайте користуватися пілінгами для грудей. Наносити косметичний засіб потрібно легкими натискаючими рухами.

Така процедура дозволить видалити ороговілі клітини шкіри, поліпшити кровообіг та додати тонусу молочним залозам.

Регулярно зволожуйте і живіть шкіру молочних залоз за допомогою бальзамів, лосьйонів та кремів.

2. Масаж

Важливу роль у наданні грудям ідеальної форми відіграє спеціальний масаж. Найефективнішим, а також найдоступнішим видом масажу для грудей є гідромасаж.

Кожного разу, закінчуючи приймати душ, приділіть максимум уваги своєму бюсту. Досить сильним струменем холодної води зробіть по 10 рухів на кожні груди в напрямі від низу до верху і із зовнішнього боку всередину.

Також можна прийняти контрастний душ. Струменем води кімнатної температури зробіть декілька кругових рухів по кожних грудях за годинниковою стрілкою, потім повторіть процедуру холодною водою.

Подібним ефектом володіє контрастний компрес.

Приготуйте 2 рушники і 2 чашки з водою – гарячою і холодною. Намочіть один рушник у гарячій воді, інший – в холодній, і поперемінно прикладайте їх до грудей. Закінчувати процедуру потрібно холодним рушником.

Також зміцнювальний масаж можна робити за допомогою спеціальних рукавиць або простого рушника. Можна і зовсім обійтися без додаткових засобів: нанесіть на груди живильний крем і масажуйте чистими руками круговими рухами. Альтернативою крему є спеціальний склад з олій.

Масажна олія для грудей.

У рівних пропорціях змішайте олії авокадо, жожоба і оливкова (приблизно по 50 мл кожного). Можна також додати олію шипшини. Олія авокадо пом’якшує шкіру, оливкова —
володіє ефектом anti-age, жожоба — регенерує клітини шкіри, а шипшини – перешкоджає обвисанню грудей.

3. Фітнес для грудей

Спеціальна гімнастика по праву вважається одним з найефективніших способів надати грудям ідеальної форми.

Пам’ятайте, що комплекс вправ для зміцнення м’язів бюсту необхідно виконувати регулярно – наприклад, щоранку. Інакше бажаного ефекту доведеться чекати дуже довго.

Фітнес-вправи

    1. Зігніть руки у ліктях, лікті розведіть і з’єднайте долоні на рівні грудей. Різко стисніть долоні разом, потім розслабте руки. Повторіть 20 разів.

    2. Підніміть руки над головою, потім опустіть їх до рівня грудей. Піднімайте і опускайте вирівняні руки 10 разів.

    3. Витягніть руки в боки і описуйте ними кола спочатку за годинниковою, потім проти годинникової стрілки. Всього слід зробити 10 обертів в обидві сторони.

    1. Виконуйте віджимання з положення лежачи. Руки — на ширині плечей, лікті розведені в сторони. Спиратися треба або на коліна, або на пальці ніг. Виконайте 10 віджимань.

    2. Повільно піднімайте і опускайте плечі. Повторіть 10 разів.

    3. Тримаючи руки за головою, розведіть лікті в сторони і виконуйте нахили тулуба в боки, вперед і назад. Зробіть по 5 нахилів в кожну сторону поперемінно.

Це найбільш проста і доступна гімнастика. Якщо ви хочете її урізноманітнити і ускладнити, вирушайте у спортзал чи фітнес-клуб. Там спеціалісти підберуть вам індивідуальний комплекс вправ для зміцнення м’язів грудей з використанням спортивних тренажерів та гантелей.

4. Дієта

Вважається, що правильне харчування — запорука краси і здоров’я. У повній мірі це стосується і жіночих грудей.

Для того, щоб бюст завжди залишався пружним і привабливим, необхідно збалансовано харчуватися.

Отже, у раціоні харчування має бути все — білки, жири та вуглеводи. Окремо слід сказати про вітаміни.

Найважливішими для жіночих грудей є вітаміни А,С і Е.
Вони у великій кількості містяться у цитрусових, зелених і жовтих овочах, шипшині, ікрі, молоці, горіхах, маслі, цільних зернах, яєчному жовтку.

Особливу увагу на раціон харчування слід звернути тим, хто хоче схуднути. Всілякі виснажливі дієти негативно позначаються на зовнішньому вигляді молочних залоз.
Отже, схуднувши на 1 кг, ваші груди втрачають 20 грамів. Крім того, більшість жінок, що худнуть, часто позбавляють себе великої кількості корисних речовин. Від цього шкіра грудей втрачає пружність, еластичність і груди обвисають.

Зверніть увагу і на те, що ви п’єте. Дієтологи і лікарки радять для збереження пружності шкіри пити більше рідини. Особливо це стосується напоїв, багатих антиоксидантами.

Більше пийте свіжих соків і зеленого чаю. Нещодавно вчені довели, що подібним корисним ефектом володіє вино. Але цей ігристий напій корисний в невеликих дозах – півкелиха на день.

Таке харчування не тільки збереже молодість шкіри, а й попередить розвиток таких небезпечних захворювань, як рак грудей.

5. Збільшення грудей

Біля 50% жінок хотіли б надати додаткового об’єму своєму бюсту. Але фітнес та креми можуть лише укріпити м’язи та підвищити пружність шкіри.

Сьогодні багато дослідників намагаються визначити, які продукти можуть сприяти збільшенню чи зменшенню грудей.

Наприклад, нещодавно сенсаційний висновок було зроблено шведськими вченими. Виявляється, більше 3 чашок кави на день перешкоджають росту молочних залоз юної дівчини.

Що стосується поширеної думки про те, що капуста сприяє збільшенню грудей, то вона абсолютно невірна. Вчена давно довели, що цей овоч ніяк не впливає на розмір жіночих форм.

Значно збільшити груди або виправити їх форму домашніми засобами неможливо. Невипадково останнім часом популярності набирає такий метод, як маммопластика — найефективніший спосіб збільшити груди, досягти тієї форми, про яку ви мрієте.

В імплантантах знаходять порятунок ті жінки, яких категорично не влаштовує форма і розмір грудей.

На сьогоднішній день ця процедура стала достатньо безпечною, та й результат практично миттєвий (за виключенням післяопераційного періоду відновлення).

Ну а найпростішим способом візуально збільшити груди може бути правильно підібраний бюстгальтер.

Цей предмет жіночого гардеробу може бути з пуш-ап ефектом, а також передбачати всілякі накладки, що коректують форму.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment