Краса 

Форма брів: підбираємо свою

Допомогти зробити погляд виразнішим і ефектнішим може не лише макіяж, але і правильно підібрана форма брів.

Ти напевно не раз звертала увагу, що те, як сприймають нас люди, безпосередньо залежить від нашого виразу обличчя. А форма і положення брів якраз і дає це емоційне посилання оточенню.

Існує чотири форми брів: горизонтальна або пряма, дугоподібна або зламана, висхідна і спадаюча.

Підбираючи форму брів, варто зрозуміти, де має бути початок брови, найвища точка і кінець брови.

Виміряй олівцем точку у крила носа і точку у внутрішнього кута ока. Точка перетину олівця з бровою – це початок брови. Визначаючи центральну точку, проведи лінію від точки крила носа до брови, перетинаючи зовнішній край зіниці. Кінець брови знайди, сполучаючи точку на крилі носа, точку зовнішнього краю ока і брову. Там, де олівець перетнеться з бровою, відзначається її кінець. Усі волоски за межами точок необхідно видалити. Зверни увагу також на те, що відстань між бровами не має бути більше двох пальців.

Дівчатам з круглим лицем підійде зламана форма брів з високим підйомом і коротким кінчиком. Моделюючи форму дугоподібних брів, важливо не надавати їм занадто круглої форми, а також не робити занадто тонкий кінчик, інакше ти тільки ще більше підкреслиш округлість обличчя.

Якщо у тебе овальне обличчя, варто віддати перевагу прямим або горизонтальним бровам, трохи віддаленим від перенісся.

Власницям трикутного типу обличчя йдуть висхідні або злегка підведені рівномірно зігнуті брови. Надаючи форми бровам, треба акуратно оформити лінію вигину, щоб не зробити її занадто падаючою, інакше це надасть обличчю дуже сумний вигляд.

Під квадратний тип обличчя красиво виглядатимуть підняті вгору дугоподібні товсті брови. Абсолютно не підходять такому типу обличчя тонкі і прямі брови.

Вищипуй брови тільки по нижній лінії. Верхню частину чіпати не варто, оскільки це надасть бровам неприродному вигляду. Виключенням можуть бути декілька волосків, що ростуть окремо від брови.

Перед вищипуванням брів продезинфікуй спиртом або лосьйоном пінцет і шкіру, під час процедури розчісуй і розгладжуй брови спеціальною щіточкою, щоб правильно відкоригувати форму.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment