Краса 

7 супер-вправ для сексуальної фігури

Є 7 прекрасних вправ, які регулярно виконуючи, ви зможете носити сексуальні обтягуючі сукні і не соромитися свого тіла в купальнику.

Розпочинайте з “циферблату”: лягаєте на підлогу на спину, підніміть руки і ноги одночасно. Поперек при цьому не прогинайте. Опускайте і піднімайте кінцівки 5-10 разів. З часом кількість повторень збільшуйте.

Друга вправа “скручування”: початкове положення те ж, руки зімкніть за головою, а лікті розведіть в сторони. На видиху з’єднаєте ліве коліно і правий лікоть, права нога в цей час зависає в повітрі. Виконуйте вправу поперемінно обома парами кінцівок, по десять рухів в кожну сторону.

Третю вправу “підйом корпусу”: лягаєте на лівий бік, нижню ногу зігніть в коліні. Зіпріться на ліве передпліччя і підведіть корпус. Опустіться, не торкаючись підлоги іншою рукою. Поміняйте сторону. Зробіть вправу 10-15 разів на кожному боці.

Четверта вправа “рух по кругу”: лягайте на спину, витягніть ноги вгору, руки покладіть уздовж тулуба. На вдиху обома ногами опишіть в повітрі круг. На видиху поверніть ноги в початкове положення. Не відривайте таз від підлоги. Повторіть рух п’ять разів. Якщо вам нескладно виконувати ці дії, робіть їх більшу кількість разів.

П’ята вправа “махи з пружиною”: лягаєте на бік, руку зігніть і зіпріться на лікоть, голову покладіть на кисть, другу руку – перед тулубом, долоню розгорніть уздовж тіла. Робіть махи обома ногами, міняючи положення на боці, вгору. На вдиху – піднімайте, на видиху – опускайте, злегка пружинячи. Повторіть по 5-10 разів в обидві сторони.

Шоста вправа “кобра”: лягаєте на живіт, руки опустіть уздовж тулуба, долоні притисніть до боків. На вдиху відривайте від підлоги верхню частину корпусу, можна одночасно піднімати і ноги, спираючись тільки на живіт і пах. Замріть в цій позі приблизно на десять секунд, поверніться в початкове положення. Повторіть 3-5 разів.

Сьома вправа “барабанні палички”: лягаєте на живіт, опора на лікті. Згинайте ноги поперемінно і стукайте п’ятами по сідницях. Якщо не виходить зробити рух відразу, дійте поступово. Кожною ногою повторіть вправу по 5-8 разів.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment