Краса 

Макіяж для карооких

Не секрет, що багато жінок проводять перед дзеркалом купу часу. Вони наносять тонни косметики, щоб  подобатися своїм коханим.

Отже, давайте поговоримо про ідеальний макіяж для дівчат, що мають  чудовий карий колір очей, адже саме їм пощастило більше ніж представницям з блакитними або зеленими  очима. Чому? Ми влаштовані так, що нас більше притягують очі темних відтінків, і роль правильного  макіяжу тут далеко не остання.

Вії
Не варто говорити, що колір волосся відіграє важливу роль при нанесенні макіяжу. Отже, макіяж для  карих очей для блондинок полягає у виборі правильного кольору туші, адже ваше світло-русяве волосся не повинне освітлювати ваші прекрасні очі тому кращим вибором для вас буде коричневий колір. Для брюнеток кращим варіантів буде туш чорного кольору, що підкреслює вашу пристрасність і  привабливість.

Макіяж для карих очей шатенок, дещо відрізняється в тому, що не важливий навіть колір туші і не потрібні додаткові її ефекти типу подвійного або потрійного збільшення оскільки дівчата з подібним  кольором волосся мають зазвичай досить густі вії і не потребують її наявності.

Тіні
Вибір тіней є важливим моментом в макіяжі не лише карооких дівчат, але і інших представниць  прекрасної статі. Не забувайте важливе правило: “Тіні створені для ваших дивних очей, але ніяк не  навпаки”. За допомогою їх використання ви лише підкреслите природну красу, надасте їм блиск, зможете акцентувати увагу на їх глибині і загадковості. Не використовуйте всі кольори вашої  палітри, прикрашаючи бідні повіки в усі мислимі і немислимі кольори.

Колір тіней слід підбирати залежно від вашого кольору шкіри : Якщо ви власниця рівної світлої шкіри  майже фарфорового відтінку, то ваш вибір повинен лягти на яскраві холодні кольори, наприклад,  яскраво-блакитний або зеленувато-морський, також вам підійде колір фуксії. Представницям з шкірою теплого смуглявого відтінку рекомендують оливково-коричневу гамму.

Звичайно, не варто забувати і про ваш одяг, адже його вибір може сильно змінити колір тіней.  Наприклад, очі смуглявих дівчат з темним волоссям і відповідним нарядом приголомшливо виглядають з  додавання насиченого темно-синього кольору на повіках. Тому намагайтеся співвідносити ваш наряд і  колір тіней, не переборщіть, а намагайтесь лише злегка підкреслити ваші виразні очі парочкою  штрихів на зовнішньому куточку ока. На завершення хотілося б нагадати, що, оскільки ваші очі – предмет підвищеної уваги то віднесіться до нанесення макіяжу досить відповідально. Якісний макіяж карих очей може справити просто вражаюче враження, що не залишає можливості вибратися з солодкого  полону вашого проникливого погляду чарівних очей.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment