Ані Лорак показала свій розкішний пентхаус

Нова квартира співачки в 300 кв.м. розташована на 24 поверсі новобудови, і усе там зроблено з любов’ю.

Ані Лорак продемонструвала любовне гніздечко, в яке вони з улюбленим чоловіком Муратом і дочкою Софією нещодавно переїхали і призналася, що для повного щастя їм бракує ще й сина.

“Немає у світі енергії сильнішої, ніж енергія любові. Але над будь-якими стосунками завжди треба працювати. Не можна пускати їх на самоплив… Я помітила, що Мурат дуже чутливий, він тонко реагує на мою інтонацію в звичайній розмові або на погляд, кинутий побіжно” – ділиться досвідом сімейного життя Кароліна.


Співачка говорить, що коли вони з чоловіком сваряться, то емоції зашкалюють: “Одного разу поставила собі питання: “Змогла б я полюбити людину, яка в усьому б зі мною погоджувалася, беззаперечно слухалася б мене? “І відповіла: “Ні”!… В усьому потрібно шукати позитивні сторони… Він (Мурат) сам виховувався у багатодітній сім’ї: у нього є три сестри. Звик піклуватися про близьких, триматися один за одного. Не дивно, що Мурат – хороший батько. Наше сонечко він називає “Кизим” – “дочка моя”.

Ані Лорак запевняє що після народження дочки вони стали ще ближчими.

“Тепер ми з Муратом по-справжньому рідні люди. Але як і раніше він захоплюється мною і постійно хоче мене чимось здивувати. То купить незвичайну сукню, то несподівано заїде за мною після зйомок і поведе в ресторан. То просто запросить в кіно. Хтось скаже: “Подумаєш! Що тут такого, сходити в кіно? “Але ми обоє так зайняті, тому я дорожу кожною годиною, проведеною з чоловіком… Я дивлюся на чоловіка і думаю: “Класно, що ми в нашому будинку, що зі мною чоловік, а в сусідній кімнаті сопе наша дочка. Ось воно – щастя. Що мені ще потрібно? “І сама собі відповідаю: “Напевно, синочка”. Ми з чоловіком про це мріємо.”., – посміхається Ані Лорак.

Подружжя живе в унікальному дворівневому пентхаусі з терасою. У квартирі є втілена мрія Ані Лорак – вбиральня де зібрані її концертні костюми і взуття. Зроблена квартира у бежевих, сірих і білих тонах – ніяких кричущих деталей, різких акцентів – скрізь атмосфера спокою, єдиний стриманий стиль.

“У будинку головне – люди, а не химерні меблі”, – резюмує співачка.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment