Юрій Нікітін офіційно спростовує слух про бійку за участю Вєрки Сердючки

Продюсер Вєрки Сердючки Юрій Нікітін офіційно спростував чутки про бійку, яка нібито сталася в листопаді 2011 року у заміському особняку на корпоративному заході.

У відповідь на численні публікації в ЗМІ про бійку Вєрки Сердючки, що відбулася під час виступу на приватній вечірці в особняку під Києвом за участю інших зірок російської естради, офіційний коментар дав продюсер Вєрки Сердючки Юрій Нікітін :

Юрій Нікітін”Зазвичай ми не беремо участь в обговоренні подібних чуток, які нерідко породжує жовта преса, але цього разу слух зайшов занадто далеко і ми повинні його прокоментувати. З абсолютною впевненістю заявляю, що подібного інциденту за участю Андрія Данилко не було і це повністю є чиєюсь спробою притягнути увагу шляхом наклепу. Я не хочу називати того, кому це може бути вигідно. Це і так очевидно.

Андрій Данилко другий місяць гастролює по Росії (17 міст, включаючи Нижній Новгород, Твер, Кіров, Вологду, Перм, Іжевськ і інші), його графік надзвичайно щільний і ніяких виступів на приватних вечірках за період жовтень-листопад не відбувалося.

Андрій – справжній професіонал, і усі його виступи і появи на публіці – це результат роботи величезної команди. Подібний інцидент неможливий для людини, яка більше двадцяти років є одним з основних гравців шоу-бізнесу СНД.

У перший же день появи цих публікацій ми зв’язалися з менеджментом Народної артистки Софії Михайлівни Ротару, на що отримали підтвердження того, що подібного виступу з її участю також не було.

Звертаючись до преси, висловлюю глибоке співчуття тому що абсолютно неперевірена і нічим не підтверджена інформація потрапляє в десятки ЗМІ і імена відомих артистів безкарно використовуються для таких цілей”.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment