Анна Чапман тепер редактор

Фігурантка шпигунського скандалу стала головним редактором газети про індустрію венчурних інвестицій.

Учасниця шпигунського скандалу Анна Чапман стала головним редактором російського видання про інновації та венчурний бізнес Venture Business News.
“На мій погляд, серед сучасної преси вона найбільш повно відображає інтереси міцніючого співтовариства російських інноваторів”, – зазначила Чапман. “Як головний редактор я буду вести нову передову рубрику “Вісті з полів”, в якій ми розповідаємо про найголовніші події індустрії венчурних інвестицій, що відбуваються в Росії і за її межами”, – додала вона. Вона зазначила, що подальших планів по роботі в ЗМІ у неї поки немає.

У заяві Чапман, розміщеному на сайті видання, йдеться про намір істотно збільшити тираж газети, вивести на новий рівень випуск мультимедіа-конента, поліпшити якість матеріалів. Екс-розвідниця пояснила своє рішення очолити видання необхідністю “просування в масовій свідомості позитивного образу молодого підприємця – інноватора, організатора технологічного бізнесу”, без чого, на її думку, неможливо побудувати в країні інноваційну економіку.

Чапман серед інших одинадцяти громадян РФ була затримана в США в кінці червня 2010 року за підозрою в розвідувальній діяльності. У липні їх обміняли в віденському аеропорту на чотирьох росіян, засуджених раніше в РФ за шпигунство і переданих тепер Заходу.
У жовтні минулого року Чапман стала радником президента Фондсервісбанка Олександра Воловник з вільним графіком відвідування, в кінці грудня увійшла до складу громадської ради “Молодої гвардії” Єдиної Росії “. Із січня вона є ведучою програми телеканалу РЕН ТВ “Таємниці світу з Анною Чапман” в рамках документального проекту “Реальність”.

У березні в інтерв’ю британської телерадіокорпорації Бі-Бі-Сі екс-розвідниця говорила, що хотіла б зайнятися продюсуванням 3D-телепрограм, а також благодійністю.

Інформація взята із сайту ТСН

Читайте схожі статті:

Leave a Comment