Топ-5. «Несексуальні зірки»

Чоловічий журнал Maxim склав рейтинг самих “несексуальних зірок”.

На першому місці виявилася зірка серіалу “Секс і місто” Сара Джесіка Паркер.
Незважаючи на те що багато жінок наслідують актрисі, чоловіки не вважають її сексуальною. 46-річна зірка не викликає у них інтерес, що дуже дивно, адже її вважають майже “іконою стилю”.

На другому почесному місці скандалістка Эммі Уайнхаус, яка нині лікується від наркотичної і алкогольної залежності в одній з реабілітаційних клінік. У свої 27 років Эммі виглядає не досить гарно, вважають чоловіки.

Третє місце читачі Maxim віддали канадській актрисі Сандрі О, відомої по ролі Христини Янг в серіалі “Анатомія пристрасті”.

Зовсім несподівано на четвертому місці виявилася поп-королева Мадонна. 52-річна зірка хоч і займається спортом, все одно, її надмірна мускулатура не дуже-то і притягує чоловіків.

А ось на п’ятому місці розташувалася колега Мадонни, 29-річна співачка Брітні Спірс. Незважаючи на  велику популярність співачки на початку творчого шляху, зараз вона виглядає не найкраще. Двоє дітей, нестабільні стосунки з чоловіками і нервові зриви тому доказ. Отже міс Спірс замикає п’ятірку самих “несексуальних” зірок.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment