Гайтана стала власницею ексклюзивної іменної футболки збірної України

Гайтана стала власницею іменної футболки національної збірної команди України до УЕФА Євро-2012.

7 листопада відбулася грандіозна презентація офіційної форми національній збірній України до Євро-2012. Презентація зібрала у своєму колі еліту музичного і спортивного бізнесу. Талановиту співачку, композитора, офіційного друга Євро-2012 – Гайтану запросили як почесного гостя на церемонію нагородження, де артистка разом з маленькими друзями УЕФА привітала збірну України запальними піснями: “Viva-Європа”! та “Україна-Будьмо”.

Яскраві, патріотичні композиції, що претендують на звання офіційного гімну Євро-2012, як завжди вразили і підкорили організаторів і всіх гостей свята. Cаме Гайтані цього вечора випала честь стати першою, серед гостей, власницею ексклюзивної іменної футболки збірної України. Артистка стала зоряним гравцем з номером “1” на обороті своєї іменної футбольної форми.

Цього вечора Adidas представив нову, ексклюзивно виготовлену форму збірної України у якій команда вперше зіграє вже 11 листопада на новому стадіоні “Олімпійський” – в дружньому поєдинку проти збірної Німеччини.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment