Тіна Кароль: «Моє тіло на 100% натуральне»

Співачка Тіна Кароль у відвертому інтерв’ю журналу Story розповіла про свою любов до російського репу, про те, що читає перед сном, і як ставиться до шумних вечірок. Українська співачка любить експериментувати і запевняє, що не любить позерства.

Тіна призналася, що її тіло на 100% натуральне: “Попа, груди, губи є, а силікону немає. Але це можна завжди встигнути зробити, як і заспівати шансон”.

На шансон Кароль доки не вирішилася, а ось читати реп навчилася, більше того, розбавила ним свій репертуар:

“Російський реп – це молода субкультура, він звучить звідусіль. Фрагменти речитативу є навіть в моїх нових піснях. Судячи з відгуків, мій експеримент вдався”.

Експериментує Тіна не лише з музичними стилями, але і зі своєю зовнішністю. Не так давно співачка підстриглася під хлопчика. Її нову стрижку сприйняли неоднозначно, проте самій зірці новий образ до душі:

“… Я зовсім про це не шкодую. Волосся відросте. Оскільки я Водолій по знаку зодіаку, мій внутрішній стан і настрій міняються майже щотижня. Я швидко спалахую якоюсь ідеєю і одразу починаю нав’язувати її усім своїм близьким”!

Між іншим, Тіна Кароль не терпить шумні вечірки, запевняючи, що нічне життя і п’яні посиденьки їй чужі:

“П’яні посиденьки – це не мій світ. Я швидко втомлююся від шумних компаній, оскільки децибелів в моєму житті досить. А ще я не люблю позерства, якого часто чекають від зірки.. блиску і позиціонування себе мені вистачає на сцені”.

А ось читати Тіна просто обожнює:

“Зараз читаю “Російську поезію Срібного століття” і “Роботу актора над собою” Станіславського. А також з недавніх пір вечорами по кілька разів я перечитую дитячі казки тому що у мене є маленький слухач, який мене неймовірно радує”!

На питання, що б вона сказала Богові, якби могла до нього звернутися, Тіна відповіла дуже лаконічно: “Дякую”. А ще вона призналася, що може пробачити абсолютно усе:

“Пробачення – складне почуття. Люди припускаються помилки через відсутність досвіду, ніколи не можна засуджувати їх за це. Я можу пробачити абсолютно усе, але не готова з усім миритися і жити”.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment