Ірина Білик помирилася з Катею Осадчою

Півтора роки тому відома телеведуча Катя Осадча і популярна співачка Ірина Білик посварилися.

На одній з вечірок артистку обурило дуже відверте питання Осадчої щодо передвиборчої кампанії, та так, що Білик вихопила мікрофон і кинула його на підлогу. Але через півтора роки дівчата все-таки вирішили помиритися.

Ведуча “Світського життя” Катя Осадча приїхала на інтерв’ю до Ірини Білик з пропозицією про перемир’я і новими провокаційними питаннями. “У мене новий мікрофон, у тебе – нові чоловіки і колір волосся, давай миритися”! – такими словами Катя почала інтерв’ю.

Білик не заперечила а навпаки, розповіла ведучій про тяжку долю артиста, про те, як доводиться ховатися від настирних ЗМІ і проводити вечори наодинці. Повідомила зірка і про розрив зі своїм останнім цивільним чоловіком, хореографом Дмитром Дигусаром. Поділилася секретом що завжди залишається зі своїми чоловіками друзями і з усіма підтримує хороші дружні стосунки. А також розповіла про пристрасть до одружених чоловіків і про свій пошук ідеального супутника життя. Ірина Білик дійсно мріє про своє перше і справжнісіньке весілля і вже пообіцяла “Світському життю”, що запросить на це весілля усіх своїх друзів і Катю Осадчу.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment