Осінній макіяж: настав час експериментів

Цієї осені в моді будуть контрастні поєднання кольорів в макіяжі. Тому сміливіше наважуйтеся на експерименти і не бійтеся яскравих акцентів в образі.

Фахівці радять експериментувати з відтінками тіней і підведень для повік, блисків для губ. У рамках одного образу можна сміливо поєднувати до трьох різних кольорів.

Блондинкам підійдуть яскраві відтінки рожевих тіней, які можна доповнити активним підведенням під колір очей. Сонячні блондинки більше виграшно виглядатимуть з макіяжем у бузково-фіолетовій гаммі.

Брюнеткам цього сезону рекомендується використовувати червоний блиск для губ або яскраво-червону помаду. При цьому абсолютно не обов’язково нігті фарбувати в той же колір або підбирати щось з аксесуарів такого ж відтінку. Чим менше ви думатимете про поєднання кольорів, тим більше актуальним буде ваш образ.

Рудоволосим дівчатам слід вибирати сині блакитні і відтінки кольору морської хвилі. Губи можуть бути теж яскравими, морквяними або рожевими.

Незважаючи на широку демократичність в тенденціях цього сезону, варто дотримуватися головного правила: кольори мають бути чистими. Не змішуйте їх, щоб, в кінці-кінців вони не вийшли брудними і розмитими.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment