Краще і гірше вбрання зірок Каннського фестивалю

В очікуванні церемонії відкриття Міжнародного Каннського кінофестивалю 2015, яка почнеться сьогодні о 20:00, давайте згадаємо краще і найбезглуздіше вбрання зірок на червоній доріжці в Каннах… майже за всі роки існування кінофестивалю.


В минулому році Ума Турман осліпила світ своїм вбранням: жовта сукня на червоній доріжці Каннського фестивалю 2014 посідає заслужене перше місце.

Звісно, ми не можемо розмістити абсолютно всі найкращі чи визнані найдивнішими або епатажними вбрання зірок з червоної доріжки Каннського фестивалю, але те вбрання, яке ми вибрали для підбірки, стали знаковими для їх власниць і принесли їм славу ікон стилю.

Кара Делевінь на червоній доріжці Каннського кінофестивалю 2013

З 1946 року в Каннах сяяли майже всі найгарніші, великі, знамениті і стильні кінозірки світу: Софі Лорен у 1955 році засліпила об’єктиви папараці своєю красою і сяйвом чудової білої сукні, Мадонна у 1991 році шокувала зібравшихся інтелектуалів «нижньою білизною» Гальяно, а декілька останніх церемоній подарували нам чудові образи Блейк Лайвлі, Уми Турман і Кари Делевінь, перетворившись зненацька із підлітка що кривляється в рокову жінку, завдяки чорній мереживній сукні Burberry.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment