Українка Олена Даць представила свої колекції в пяти містах США

Українська дизайнер Олена Даць представила свої колекції в п’яти містах США з благодійною метою, — щоб допомогти сім’ям, які постраждали від бойових дій в зоні проведення АТО.

Олена Даць протягом декількох днів відвідала Чікаго, Нью-Йорк, Вашингтон, Філадельфію, Кліфтон, де представила свої останні колекції. Глядачам найбільш за все сподобалося вбрання створене з використанням традиційних українських мотивів та вишивки.

Основним організатором показу стала Українська Федерація Америки. Дефіле в кожному місті відбулися за підтримки різних організацій, в тому числі суспільної організації Разом, Української жіночої ліги в Америці та Українці в Чікаго. Спеціальним гостем показу в Кліфтоні став посол України в ООН Юрій Сергєєв.

Всі покази проходили в престижних локаціях: у Вашингтоні показ відбувся в приміщенні Посольства України у США. Серед гостей — представники дипломатичних, ділових областей, сфери мистецтва, а також місцевої української громади.

У Чікаго модельний показ відбувся у готелі The Godfrey Hotel, який знаходиться в самісінькому центрі мегаполіса. На шоу була присутня Барбара Глас, редактор відділу моди на телеканалі NBC і член Паризького комітету Chicago Sister Cities International, яка залишилася у захваті від колекції.

Вся сума зібрана під час благодійних вечорів в п’яти містах, буде передана постраждалим від бойових дій українським сім’ям та сиротам через канали профільної програми медичної допомоги Української Федерації Америки.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment