Олена Вінницька здійснила давню мрію

Олена Вінницька вперше знялася в телесеріалі. Співачка не раз розповідала про те, що дуже хоче зіграти комедійну роль в кіно. Давня мрія співачки здійснилася. Її запросили знятися в сіткомі “Таксі”.

Головним партнером Вінницької на знімальному майданчику виступив відомий молодий актор Павло Галич. Актор втягнув співачку в неймовірну авантюру, змінивши все уявлення Олени про її минуле життя.

Примітне те, що і чоловік Олени Вінницької не залишився осторонь. За сценарієм, Олена втратила пам’ять, а Сергій Великий потурбувався про те, щоб вона до неї повернулася одразу ж після закінчення зйомок.

“Мені дуже сподобалося, враження найпозитивніші. І атмосфера на знімальному майданчику, і відношення до акторів. Працювалося чудово. Величезне спасибі Павлу Галичу за розуміння, він мені дуже допомагав. Чесно кажучи я в захваті від спілкування і взагалі від самого знімального процесу. Усі хороші нормальні люди, незважаючи на те що москвичі. Я просто реально кайфувала. Я б і далі продовжувала зніматися в комедійному серіалі. Незважаючи на те що тема не нова і подібні варіанти з втратою пам’яті вже неодноразово обігрувалися в різних художніх фільмах, серіалах, вона завжди смішна. Її можна використовувати і використовувати. Сценарій нехитрий, але в цілому цікавий. Може бути і сенс в цій простоті. Що вийшло у результаті, нехай оцінюють глядачі, мені складно судити про власну гру”, – поділилася враженнями після завершення зйомок Олена.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment