Наді Мейхер знайшли заміну у «ВІА Грі»

Поки найсексапільніша солістка групи “ВІА Гра” Надя Мейхер-Грановська знаходитиметься в декретній відпустці, її замінить екс-фабрикантка і колишня дружина Андрія Джеджули – Санта Дімопулос.

Нещодавно підтвердилися чутки про вагітність Надії Мейхер, і Єва Бушмина написала у своєму “Твітері”: “Так, Надя дійсно чекає малюка. Ми дуже за неї раді! Носимо фруктики і гарний настрій!” Питання – хто замінить Надю в колективі – залишався відкритим до цього моменту.

Як стало відомо JetSetter.ua з власних джерел, місце “чорненької” в групі займе Санта Дімопулос. Участь Санти в проекті підтвердила одна з її подруг. Сама ж співачка дотримуючись необхідної секретності, сказала: “Мене попереду чекає робота у відомому колективі. Але доки мені не можна про це говорити”.

Проте нинішній жених співачки Володимиром Самсоненко є найсерйознішою перешкодою на шляху до слави. Ходять чутки що він категорично проти участі коханої в групі “Віа Гра”. Настільки проти, що справа дійшла до вибору – або Володимир, або “Віа Гра”.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment