Тейлор Свіфт стала «Жінкою року»

Журнал Billboard вручив щорічну премію “Жінка року”. Переможницею в цій номінації стала американська співачка Тейлор Свіфт.

Сама церемонія нагородження пройде в Нью-Йорку 2 грудня 2011 року. 21-річна Свіфт стане наймолодшою з виконавиць, що коли-небудь отримували премію. Раніше цієї нагороди удостоювалися Сіара, учасниця Black Eyed Peas Фергі і Бейонсе.

Тейлор Свіфт випустила дебютний альбом Taylor Swift в жовтні 2006 року. Ця пластинка зуміла піднятися до п’ятого рядка хіт-параду Billboard 200, а також очолила чарт Top Country Albums.

Другий диск співачки, Fearless, що вийшов в листопаді 2008 року виявився ще успішнішим з комерційної точки зору. Він зайняв перший рядок чарта Billboard 200.

Свою третю і останню на сьогодні пластинку Speak Now Тейлор Свифт випустила в жовтні 2010 року. Ця робота також піднялася до першого рядка чарта Billboard 200. На підтримку альбому був організований світовий концертний тур, що стартував в лютому 2011 року. Останні концерти туру повинні відбутися в середині березня 2012 року в Новій Зеландії.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment