Новини 

Прогноз магнітних бурь в лютому 2019 року

Прогноз магнітних бурь на лютий 2019 року стане в нагоді всім метеозалежним людям.

Магнітні бурі в лютому 2019 всерйоз проявляться на початку місяця, але метеозалежні люди можуть відчувати на собі їхній вплив ще протягом тижня.

У лютому 2019 року очікується лише кілька незначних магнітних коливань. Однак треба мати на увазі, що Сонце може бути мінливим, а тому необхідно стежити за змінами в прогнозі магнітних бурь на лютий місяць 2019 року.

Магнітні бурі в лютому місяці 2019 року по числах

Незначні магнітні коливання можливі 5, 6, 8, 9, 14, 20, 21, 22, 23, 24, 25, 26 числа.
Серйозні магнітні бурі в лютому 2019 очікуються 7 і 15 числа.

Геомагнітні збурення на Землі відбуваються кілька разів на місяць через процеси, що виникають на Сонці, особливо в області темних плям. Під час сонячних спалахів частинки плазми на великій швидкості вириваються в космос і, досягаючи нижніх шарів земної атмосфери, викликають бурі на нашій планеті.

Під час магнітних бурь і серйозних геомагнітних коливань чутливі до них люди часто відчувають головний біль, безсоння, порушення роботи серцево-судинної системи, загострення хронічних захворювань, зниження працездатності, занепад сил, зростання адреналіну в крові, стреси і депресію.

Кожна людина має різну реакцію організму на магнітні бурі. Вчені досі не знайшли точної відповіді на питання, чому сонячна активність здатна так впливати на наш організм. Вважається, що причиною поганого самопочуття людини криється у стані її здоров’я на цей момент. Здорові ми чи хворі, наскільки сильний наш імунітет, страждаємо ми від депресії чи інших психічних розладів — всі ці фактори впливають на те, як ми переживемо чергову магнітну бурю.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment