Лесбіянка чи бісексуальна?Статті 

Лесбіянка чи бісексуальна? Як дізнатися, хто ви.

Власні почуття та емоції нерідко нас бентежать. Дивно, але головна людина, яку ми вивчаємо все своє життя – це ми самі.

І чи можна до кінця розгадати цю загадку? Хтось визначається зі своєю орієнтацією ще в дитячому віці, а хтось усе життя сумнівається, пробує, вирішує, передумує. Спробуємо розібратися.

Можливо, у вас вже були стосунки з хлопцями, і ось тепер ви захопилися дівчиною. Звичайно, вам важко зрозуміти, що відбувається. Не хвилюйтеся, більшість лесбіянок хоча б раз у житті зустрічалися з хлопцями, а бісексуальні дівчата і з хлопцями, і з дівчатами. Це нормальний процес пізнання себе, адже не спробуєш – не дізнаєшся.

Поцілунок лесбіяниПростий поцілунок з іншою дівчиною нічого не скаже про вашу сексуальну орієнтацію. Тому що стосунки з людьми — це щось набагато більше. Якщо ви, як співаєте Кеті Перрі, kissed a girl and liked it, це не здавалося чимось неправильним, не викликало відторгнення, і ви згадуєте про це з найприємнішими емоціями, цілком може бути, що ви схильні до жіночого роману.

Ви зустрічалися з хлопцем? І як це було? Чому ви розлучилися? Чи звертаєте увагу на інших дівчат на вулиці? Хто зазвичай герої ваших сексуальних фантазій — чоловіки чи жінки? Уявіть як ви цілуєте жінку, а потім уявіть, що цілуєте чоловіка. Що відчуваєте? Ви полубляєте ввімкнути лесбі-порно? А гетеросексуальное кіно для дорослих вас цікавить?

Існує таке слово в англійській мові — bicurious, тобто, буквально – бі-зацікавлений. Чим це поняття відрізняється від бісексуальності? Намірами. Бі-зацікавлена дівчина просто бажає експериментів. Бісексуальна готова любити і будувати стосунки з іншою жінкою. Якщо якась дівчина викликає у вас крім сексуального бажання, ще й інтелектуальний інтерес, бажання спілкуватися, проводити разом якомога більше часу, якщо в її присутності ви більше ні про кого не думаєте, велика вірогідність, що це любов.

І головне, що вам потрібно зрозуміти: ніхто не може поставити вам діагноз, визначити вашу сексуальність, окрім вас самої. Не бійтеся, тут не може бути неправильної відповіді.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment