Ріанна випустила шкарпетки

Ріанна спільно з брендом Stance випустила шкарпетки, на яких зображені її найвідоміші наряди. Незважаючи на занадто високу, на думку фанатів, ціну, шкарпетки були розкуплені всього за добу.

Найвідоміші наряди Ріанни, починаючи від яскраво-жовтої сукні з MET Gala 2015 і завершуючи джинсовими трусиками з відеокліпа Pour It Up, тепер увічнені на… шкарпетках.

Спільно з брендом Stance Ріанна розробила колекцію шкарпеток під назвою Iconic Looks, на яких зображені її найвідоміші наряди з червоних килимових доріжок та з музичних відеокліпів.

Коробочка Music Video Box містить шкарпетки із зображенням сукні від Tommy Hilfige, в якому Ріанна співала у відеоролику Work, а також джинсових трусиків, в яких вона була у кліпі Pour It Up.

На шкарпетках з коробки Awards Show Box зображена прозора сукня з кристалами з церемонії CFDA Awards 2014 і жовта сукня з MET Gala 2015.

Фанати співачки обурені ціною — коробочка з двома парами шкарпеток коштує 50 доларів. Проте, незважаючи на досить високу вартість, шкарпетки від Ріанни, з’явившись на сайті бренду ранком 16 серпня, були розкуплені всього за добу.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment