Шлюб Ані Лорак тріщить по швах

Сумну історію про подружнє життя відомої співачки Ані Лорак повідав скандальний телеведучий Отар Кушанашвілі.

Виявляється, уся ця сімейна ідилія насправді має зовсім іншу сторону. Ходять чутки, що шлюб вже тріщить по швах, хоча Кароліна і намагається не звертати увагу на домашні негаразди і витівки Мурата. Нагадаємо не так давно Мурата застукали в одному з київських нічних клубів без дружини, зате в компанії невідомих дівчат. Тоді бізнесмен сказав журналістам, мовляв, до нього нагрянули друзі-земляки, і він був вимушений показати їм нічне життя української столиці. А днями у бізнесмена навіть не знайшлося часу привітати улюблену дружину з її днем народження.

“Ані Лорак починає дізнаватися все про чоловіче віроломство, – розповідає телеведучий Отар Кушанашвілі “Комсомольській правді”. – Її шлюб з турком Муратом тріщить по всіх швах; не витримала випробування красива байка, що він бізнесмен, альфонс альфонсом, класичний типаж; шлюб на шляху до катастрофи. Добре, друг Кіркоров поруч”.

І дійсно, останнім часом Ані і Філіп проводять разом дуже багато часу. Вони спільно займаються музичним проектом, співають дуетом і навіть планують зняти кліп. А нещодавно Філіп заявив, що таку жінку, як Лорак, він мріє бачити матір’ю своїх дітей.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment