Топ-модель Сніжана Онопко вийшла заміж

Знаменита на весь світ українська топ-модель Сніжана Онопко відгуляла весілля під грифом “цілком таємно”. Модель і донецький бізнесмен Микола Щур таки одружилися.

Як стало відомо, пізно увечері у вівторок, 15 листопада, Онопко і Щур подали заяву в Печерський РАГС, розписалися і зіграли весілля. За інформацією джерел, урочистості з нагоди весілля Онопко і Щура пройшли у вівторок увечері в центрі Києва. У 19:00 почалося святкування в одному із столичних ресторанів на вулиці Льва Толстого.

Взагалі, вечірка пройшла під грифом “цілком таємно”. Говорять, офіціантів закладу заздалегідь попередили, що розголошувати подробиці свята не варто.

Сніжана Онопко, незважаючи на свою нелюбов до суконь, все ж вирішила догодити мамі. На своєму весіллі успішна модель з’явилася у вишуканій довгій, до п’ят, сукні молочного кольору. Чоловік був одягнений класично – чорний фрак і метелик.

Увечері на святкуванні Сніжана, на відміну від вранішньої своєї появи, виглядала значно витонченіше. Модель також змінила свої традиційні “висячі пасма” на акуратну зачіску з чубком.

Розважали гостей урочистості співачка Тіна Кароль і група “Ла Феста”. Як повідомляють джерела ТаблоID, весільні урочистості пройшли відносно скромно. Гостей було близько сорока чоловік в основному родичі і друзі наречених. Представників ЗМІ на святі нібито помічено не було. Говорять, фотограф і оператор, що працювали на гулянці, знімали виключно для сімейного архіву Онопко і Щура. За інформацією джерел, весілля пройшло дуже душевно без пафосу, по-сімейному.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment