В чому зустріти Новий 2014 рік

2014 рік — це рік коня. Кінь – тварина граціозна і спокійна. Основними кольорами для вибору наряду можуть стати синій, колір морської хвилі і небесно блакитний, зелений, фіолетовий.

Якщо ви підібрали одяг іншого кольору, то аксесуари підійдуть синього, зеленого, блакитного відтінку. А ось речі помаранчевого, бузкового, жовтого кольорів одягати не слід. При цьому наряд має бути незвичайним, навіть екстравагантним. Нічого химерного і кричущого, деталі одягу, аксесуари мають бути витонченими. Якщо верх виконаний у блиску, взуття краще вибрати матове, і навпаки. Відмінно буде виглядати оксамит і шовк. Важливим елементом є аксесуари. Перли, особливо чорні, аквамарин, прикраси з дерева відмінний варіант.

Що стосується стилю новорічного наряду, у ньому повинні втілюватися витонченість і сексуальність коня. Короткі міні-спідниці, що відкривають вигини струнких жіночих ніг, – ось тренд новорічної ночі 2014. Одяг має бути таким, ніби летить, вільним і легким, як і сам кінь.
Якщо ви вибрали для зустрічі Нового Року синю сукню, до неї прекрасно підійде взуття сріблястого, сірого, перламутрово- молочного, золотистого відтінку.

Хорошим доповненням до яскравої синьої сукні будуть класичні туфлі, ботильоны або босоніжки чорного кольору.
Якщо відтінок вашої сукні яскравий і насичений, вибирайте аксесуари максимально лаконічних форм і забарвлень.
З сукнею яскравіших і приглушених тонів можна поєднувати сріблясті відтінки взуття. Вони підкреслять вишуканість і благородство синього кольору.

Одягніть до синьої сукні біжутерію холодних тонів: брошки, пояси із стразами прекрасно доповнюють синій колір, роблять відтінок ще глибшим, а наряд – розкішним і святковим. З синьою сукнею з атласу відмінно буде виглядати прикраси з натуральних або штучних перлів. А ще напівкоштовні або дорогоцінні камені, такі як: олександрит, аквамарин, лазурит, бірюза, цитрин, сапфір, кіаніт, синій агат, авантюрин та інші.

Пам’ятайте: вибрати відповідний для новорічної ночі наряд, аксесуари і зачіску – не найголовніше.
Головне – зустріти рік коня у хорошому настрої, в колі друзів і близьких людей, в атмосфері веселощів і радості. І тоді можна не сумніватися, що він відкриє прекрасні перспективи і принесе удачу!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment