Його погляд на…

твоє тіло

Форми і розміри жіночого тіла мають значення для чоловіків, але, виявляється, не первинне!

Вони в першу чергу звертають увагу на стан шкіри: на їх думку, вона має бути доглянутою – м’якою, ніжною і пружною. Добитися цього просто якщо мати під рукою необхідні косметичні засоби і силу волі для їх регулярного використання.

спа-процедури
За даними Міжнародної спа-ассоціації, чоловіки складають 31% усіх спа-любителів. Якщо твій бойфренд не входить до їх числа, май на увазі: деякі процедури можна повторити і в домашніх умовах. Ось рецепт “смачної” очищувальної і зволожуючої маски для обличчя: змішай у блендері 2 кільця ананаса, 1 ківі і 1 банан. По черзі нанесіть суміш один одному на обличчя легкими рухами. Залиште її на 10 хвилин – цього часу цілком достатньо, щоб фруктові ензими зволожили шкіру і потім змивайте маску. Чи злизуйте!

твої губи
Романтичне побачення увечері? Потрібна косметика, яку можна нанести і без допомоги дзеркала. Замість звичної помади використовуй роликовий блиск для губ або помаду-бальзам. Це ще і прекрасна альтернатива помаді в жару. Легко лягає, створюючи натуральний відтінок і природне вологе мерехтіння, не відчувається на губах

твою зачіску
59% опитаних чоловіків вважають, що розпущене сплутане волосся виглядає неохайно.
41% переконані, що це дуже сексуально.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment