Статті 

Фітнес: як зробити правильний вибір?

Фітнес – це цілий комплекс вправ, які розвивають фізичні дані людини і сприяють зміцненню його здоров’я.

При правильному виборі виду фітнесу тренування принесуть тільки користь, але, якщо вибір зроблений невірно, то можна нанести і шкоди організму. На чому ж зупинити свій вибір?

Аеробіка і шейпінг – види фітнесу, що дозволяють швидко скинути зайву вагу. Стануть ідеальним варіантом для тих, хто любить активні тренування. Але цей вид фітнесу може привести до травм, тому слід чітко виконувати усі рекомендації тренера. Не підійдуть ці заняття людям з підвищеним артеріальним тиском.

Аквааеробіка, пілатес, йога – види фітнесу, які не мають протипоказань. Вони допоможуть не лише формуванню красивого тіла але і стануть прекрасним способом відпочинку після напруженого трудового дня. З цих видів тренувань особливу популярність має аквааеробіка, яка не лише дозволяє створити ідеальне тіло, але і завдяки дії води зменшити прояв целюліту.

Плавання – стане ідеальним видом тренувань для людей, які бажають зробити тіло більше рельєфним і збільшити витривалість організму, але при цьому мають невеликі проблеми з хребтом. Цей вид фітнесу не зовсім підійде тим, хто бажає схуднути оскільки результатів доведеться чекати дуже довго. Крім того, плавання – прекрасний спосіб розслабитися.

Східні єдиноборства, а також тай-бо і капоейра підійдуть для тих, хто віддає перевагу активним заняттям і хоче розлучитися із зайвими кілограмами. Крім того ці тренування допоможуть зняти емоційну напругу.

Танці – різновид фітнесу, що формує не лише красиве тіло, але і що дозволяє жінці розкріпоститися, що позитивно позначається не лише на фізичному, але і на емоційному стані організму.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment