Як жінки вибирають чоловіків

Психологи з Університету Британської Колумбії довели, що красивою посмішкою неможливо підкорити жінку. Головне тут зовсім в іншому. У чому ж?

Команда вчених під керівництвом Джесіки Трейсі (Jessica Tracy) провела експеримент з 1000 дорослих чоловіків і жінок з метою з’ясувати, що ж все-таки притягує представниць прекрасної статі до кавалерів?

Виявилось, що головний секрет прихований в настрої чоловіка і виразі його обличчя. Так, найпривабливішими пані вважають представників протилежної статі з похмурим виглядом.

Фахівці припустили, що похмурість кавалера жінка несвідомо асоціює з силою і мужністю. Також пані звертають увагу на ширину плечей – широкі плечі їм подобаються значно більше.

А ось широку посмішку жінки не сприймають як показник мужності і сексуальності. Вона, навпаки, говорить про беззахисність і покірність.

Це спірний експеримент, адже у нас може бути зовсім навпаки, і посмішка чоловіка приваблює наших жінок набагато більше, аніж похмурий вираз обличчя. Не кожна жінка захоче бачити поруч з собою похмурого супутника.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment