Краса 

Найбільш популярні SPA -процедури

Відомо, що індустрія SPA з кожним днем стає все популярнішою, а перелік послуг, які пропонуються в салонах, постійно збільшується. Які процедури є самими популярними на сьогодні?

У списку найбільш популярних екзотичних процедур на даний момент лідирують марокканська лазня, індійська аюрведа і антицелюлітний тайський масаж.

Марокканська лазня

Після розслабляючого і ароматного парення в сауні шкірний покрив очищається так званим чорним милом. Це така косметична новинка, що складається з екстрактів цілющих трав і маслинової олії. Після проведення подібної обробки шкіра набуває практично ідеальну гладкість і максимально розкриваються пори. Потім роблять глибокий пілінг із застосуванням ефірних олій і натуральної морської солі, а на завершення сеансу проводять релаксаційний масаж.

Індійська аюрведа

Розповісти на словах, що є аюрведичними ритуалами краси, практично неможливо. Набагато ефективніше відвідати салон, який надає такі послуги, і випробувати усі принади оригінального диво-масажа.

Тайський антицелюлітний масаж

Оскільки ця процедура спрямована на те, щоб в мінімальні терміни значно зменшити целюлітні утворення на проблемних місцях, то і попит на неї традиційно збільшується напередодні літніх відпусток. Також цей вид масажу покращує обмін речовин організму, що сприяє зниженню ваги.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment