Краса 

8 корисних продуктів для жіночої краси

Правильне харчування – запорука краси. Цю істину знає кожна жінка. Все те, що ми їмо, з часом позначається на нашому зовнішньому вигляді, фігурі і внутрішньому самопочутті.

Розпочнемо з основних правил: геть жирне, смажене, солодке, копчене, фаст-фуд. Харчуватися тільки салатом, щоб змінити зовнішність в кращу сторону, все ж не можна, тому розглянемо корисність і важливість різних видів продуктів по порядку.

Маслинова олія

На її батьківщині в Греції і Італії вважають не їжею, а ліками, за його унікальні властивості. Прийом маслинової олії чинить ефективну дію на стан шкіри і його необхідно частіше використовувати не лише в салатах, але, по можливості, і в інших блюдах.

Риба

Корисна не лише завдяки вмісту риб’ячого жиру, але і для стану шкіри. У “раціоні краси” вона є обов’язковим продуктом, і має бути присутнім на столі мінімум 1 раз на тиждень, а краще через день.

Йогурт

Важливий тільки живий. Так і повинно бути написано на етикетці: “Живий Йогурт”. Тільки “живий” йогурт має у своєму складі лактобактерії, які покращують травлення і очищають шкіру.

Морепродукти

Серед яких устриці, мідії, восьминоги і інші. У них містяться усі мінеральні речовини морського середовища, вживання цих продуктів легко зміцнює волосся і нігті. Крім того, вони просто дуже смачні.

Злаки

Житнє борошно, борошно грубого помелу, передусім цінні завдяки вмісту заліза і вітаміну В. Такі крупи, як овес, пшоно і кукурудза, містять найважливіший компонент – кремній. Тому сніданок, в якому є крупи і мюслі, дуже корисний.

Сир

Незамінний продукт завдяки вмісту кальцію. Кальцій – найважливіший матеріал для кісток і зубів.

Ягоди

Багаті вітаміном С і Е, з їх допомогою в організмі виробляється колаген, отже, зберігається пружність шкіри.

Помаранчеві продукти

Морква, манго хурма – завдяки бета-каротину і у поєднанні з вітаміном С – важливі для кольору обличчя.

Читайте схожі статті:

Leave a Comment