Краса 

Новорічний макіяж 2015

У Новорічний вечір хочеться виглядати особливо привабливою. Звичайно, увага звертається не лише на сукню, зачіску і настрій. Макіяж – ось можливість виділитися і продемонструвати смак, стиль, яскравість особистості.

Будь-яка дівчина розуміє, що свято дає їй шанс! Тільки, як ним правильно скористатися? Тут існує небезпека “переборщити”. Зваженість і обережність мають бути основою створення новорічного макіяжу. Тільки, як не переступити ту межу, за якою яскравість перетворитися на вульгарність?

Особливість Новорічного макіяжу

Вважається, що Новорічна ніч – час, здатний вплинути на увесь рік. Тому вважається правильним цього вечора зробити особливий макіяж. Він має бути: яскравим, привабливим, підкреслюючим достоїнства, а найголовніше – чарівним, новорічним! На останнє рекомендують звертати особливу увагу. Тобто в тих тонах і фарбах, що покликані відтіняти ваші незвичайні риси, необхідно врахувати настрої майбутнього року, особливості його тотема. Оскільки господинею 2015 року стане Коза, то від її характеру і треба відштовхуватися.

Ця тварина відрізняється грайливістю і навіженістю, упертістю і незвичайною мрійливістю. Як їй догодити? Створіть романтичний образ, трішки легковажний і відчайдушний. Трішечки надмірності в макіяжі цього року не забороняється. Це буде знаком господині року, що ви готові до її жартівливих авантюр, на які вона велика майстриня. Такою тактикою ви зможете притягнути до себе удачу, виконання загаданих бажань.

Косметика для Новорічного макіяжу

Підбираючи засоби, які створять ваше обличчя, дотримуйтеся правил, які врятували не одну репутацію:

  • засоби мають бути перевіреними, якісними. Вам належить провести багато годин серед великої кількості народу, можливо, в задушливому приміщенні. Не варто допускати, щоб обличчя “попливло”;
  • бажано, щоб усі засоби були від одного виробника. Це буде запорукою збереження здоров’я шкіри та очей. Далеко не усі фірми піклуються про те, щоб їх косметика гармонійно поєднувалася із засобами конкурентів. А враховуючи на те, що кожний засіб стане впливати на вашу шкіру, тут до подразнення недалеко;
  • не використовуйте тільки що придбану косметику, якою раніше не користувалися. Це ризиковано.

Створіть свій стиль і будьте найкрасивішою в Новорічну ніч 2015 року!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment