Краса 

Деякі способи бути сексуальнішою цієї весни

Весною пробуджується все, у тому числі — наша секуальність, краса, лібідо… Весною особливо хочеться ловити на собі захоплені чоловічі погляди.

Тому, саме час розправити плечі, а з нашими порадами це буде зробити найпростіше!

Засмагай

Оголюючи ніжки, не дуже приємно бачити, що вони “по-зимовому” білі. Тому, якщо у тебе немає можливості поїхати замагнути на екзотичний південний курорт, терміново запишись в солярій або, принаймні, скористайся автозасмагою. Засмага допоможе приховати дрібні недоліки твоєї шкіри та істотно підвищить твою привабливість і впевненість у собі.

Зроби пілінг

Гладенька оксамитова шкіра – запорука твоєї весняної сексуальності. Для того, щоб отримати максимальний ефект, скористайся скрабом і жорсткою губкою (проводити процедуру бажано у душі з гарячою водою). Зайвих 5 хвилин у ванній – і шкіра виглядатиме молодшою та здоровішою!

Роздягнися

Доведено – чим частіше ми бачимо себе оголеною, тим більше починаємо любити власне тіло. Тому частіше ходи вдома голою і не забувай поглядати на себе у дзеркало. Адже краса починається зсередини і якщо ми самі не полюбимо себе, не можна розраховувати на захоплення оточуючих.

Одягай сексуальну білизну

Саме усвідомлення того, що під строгим діловим костюмом у тебе шовково-мереживна краса істотно підвищить твою самооцінку! Навіть, якщо в тебе немає на даний момент чоловіка, здатного оцінити цю білизну, носи її, щоб порадувати саму себе. Ти почуватимешся жінкою, здатною дивувати, а головне – завжди будеш готова до любовних пригод!

Побільше рухайся

Пройдися пішки замість того, щоб їхати на таксі, запишися у фітнес-клуб, прокинься вранці на пробіжку… Як відомо, рух – це життя, а ми додамо – життя і краса. А головне – здоров’я!

Читайте схожі статті:

Leave a Comment